4/11/10

ΑΛΣΟΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑ: 2.450.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

ΘΑΥΜΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ-ΣΓΟΥΡΟΥ:

Το Αλσος Προμπονα ήταν παλια το φυτωριο του Δημου Αθηναιων το οποίο και παρεμεινε αναξιοποίητο από το 2004 με την Ολυμπιαδα. Εκτοτε εγκαταλείφθηκε.
Μεχρι που το "αξιοποίησε" ο δήμαρχος Κακλαμανης με τον οβολό του περιφεριάρχη Σγουρού. Ξαφνικα το στρωσανε γκαζον, πετάξαν μερικα παγκακια, 5 κούνιες και 2 συντριβάνια. Ολα καλά..

Για να δω τωρα και την τιμή: Προϋπολογισμός για το γκαζον, τα λουλουδακια, τα παγκακια και τις κουνιες 2.450.000 ευρω.

Μεσα στο Άλσος κτιζεται και καινουργια εκκλησια - η χαρά του νεόπλουτου και το βλαχονεόπλουτου για glamorous γαμους, βαφτίσια και παράστασεις Καραγκιοζη. Ολόκληρος ναός (ιδιωτική πρωτοβουλία) εχει σαν κοστος κατασκευής 1.750.000 ευρώ.

Δηλαδή 2.450.000 τα δημοτικά παγκακια και οι κουνιες και 1.750.000 ολόκληρη εκκλησία. Στην αρχή είχαν βαλει και μια ταμπελα που εγραφε τον προϋπολογισμό (με χρηματα και της ΕΕ) για να θαυμάζουν οι περίοικοι το μεγεθος της κλοπης. Παω σημερα να τη βγαλω φωτογραφία, ΑΦΑΝΤΗ η ταμπελα κατά παράβαση του πρωτοκόλλου. Ευτυχως που ειχε την ίδια έμπνευση και άλλος δημοτης και διασωθηκε το τεκμηριο της κλοπης σε φωτογραφικο ντοκουμεντο.

Περισσοτερες πιθανοτητες έχει να ασπρίσει ο αράπης (Michael Jackson) παρά ο ΚΛΕΦΤΗΣ. Εκεί κι αν χαλας το σαπούνι σου...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

__________________

ΥΓ. Στα δε Ανω Πατησια στην οδό Ιωνία ς & Δαιρπφελ ξυλώσανε μια παιδικη χαρα για να την... αναβαθμισουν. Δυο μερες πριν τα γεγονοτα της 5ης Μαϊου και τον επιλεκτικό βανδαλισμό της Ρωσικών συμφερόντων Marfin Bank, τα ξημερώματα της 3ης προς 4η στις 2 το πρωϊ ομαδα 5 αληταράδων με μια μπυρα στο χερι γυρω στα 30, μη πιτσιρικαδων, μη μεταναστων, μη Χρυσαυγιτών, μη Αναρχικων κατέστρεψε την υπο κατασκευη παιδική χαρά με λοστάρια.

Εκλήθη η αστυνομία η οποία έφτασε μετά από 2 κλήσεις και έπιασε στα πρασα τους αληταραδες να καταστρεφουν την παιδικη χαρά με ενα μεγαλο καρδονι.

Ο μπατσος επιασε κουβεντουλα μαζι τους και δεν προέβη σε καμμια συλληψη! Τις επόμενες μερες τηλεφωνησα επανειλημμενα στο Δημο στον τομεα παρκων να ρωτησω τι εγινε με την υπόθεση για την οποία με ενημερωσαν οποία καταθεσαν μηνυση κατ' αγνωστων.

Προφανως ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ.

Οταν ρωτησα γιατι δεν ρωτουν την αστυνομια για το ποιοι ηταν οι καταστροφεις αφου ειδα με τα ματια μου το περιπολικο να συνομιλει με τους αλητες μου ειπαν οτι θα τηλεφωνησουν στην αστυνομια και θα με ενημερωσουν. Οσο πηραν εσας πήραν κι εμενα τηλεφωνο.

Η παιδικη χαρά από την 4η Μαϊου παραμενει ακομα κατεστραμενη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: