10/10/11

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔIΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Το όνομα Βαρδης απουσιαζει πληρως από χριστιανικό εορτολόγιο και την Ελληνιστική γραμματεία
  και είναι καθαρα Σημιτικό



ΟΤΑΝ Η ΚΡΗΤΟΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ 

(ΚΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ")


Εντύπωση κάνει η μανια παραπληροφόρησης του Εβραιομασωνικού consortium σχετικά με την Εκκλησιαστικη περιουσία. Τα ελεγχομενα από αυτό ΜΜΕ, διαδικυτακα portals και blogs (Ροϊδη Εμμονες) τα συντηρούμενα κυρίως μεσω των χρηματοδοτικών μηχανισμών της τραπεζας της οποίας έχουν τον πλήρη έλεγχο της Πειραιως - τεως Κρητης εχουν βαλει τωρα στόχο την εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία αφού η κρατική ήδη τους παραδίδεται.

Βεβαια, τοσο το μισος τους για την Ορθοδοξη Εκκλησια - καμουφλαρισμενο από έναν έντονο αντικληρικαλισμό και με μια υποτιθέμενη αθεϊα ή ανεξιθρσηκεία) όσο και το ενδιαφερον τους για τις μοναστηριακες εκτασεις είναι αρκετά παλιό. Πριν εμφανιστουν δηλαδη μυστηριωδως στο επιχειρηματικο προσκηνιο καινοφανεις μεγιστανες όπως εκ Κρητης όπως οι Βαρδινογιαννηδες, οι Βασιλακηδες, οι Σφηνιαδες, ο Σαλλας, ο Δασκαλαντωνακης- Σηφουνακης και διαφοροι άλλοι που κατοικοεδρευουν μεταξυ ανανεωτικής "Αριστερας" και "Φιλελευθερισμου".


Δεν ειναι να παραξενευεται κανεις άλλωστε για την σταση του Βαρδη Βαρδινογιαννη ο οποίος απο τη μια μεσουρανουσε επί χουντας από την άλλη εστελνε στην "Αυγη" καταγγελτικες επιστολές κατα του Μητροπολιτη Δημητριαδος Χριστοδουλου ως Χουντικου. Μαλιστα η "Αυγη" (επί εποχής Κουβελη-Αλαβανου) αποκαλει τον Βαρδινογιαννη "αγαπητό σύντροφο" (αργοτερα ο Κουβελης ιδρυσε την... Θυγατρική Αριστερα για να μπορει να συνεργαζεται ελευθερα με τη Μπακογιαννη και το Μανο) ενω το κειμενο οτυ Βαρδινογιαννη το αναδημοσιευσε το γνωστο κακοφημο blog Ροιδη Εμμονες, των παρατρεχαμενων του ομογαλακτου της Σαλονικιωτικης Εβραιομασωνιας, Στεφανου Μανου τον οποίο ο Μητσοτακης είχε διορίσει ως υπουργό ξεπουλήματος μαζι με τον παρατρεχαμενο του Γιαννη Σφηνια.
Ο... Μεσαίος χώρος επί το έργον. Ο μεσουρανών επί χούντας Βαρδινογιαννης
του κομματος των Φιλελευθερων εκτονώνει τον Αντιχριστιανισμό του στην εφημερίδα "Αυγη".
Εδώ αναδημοσίευση από χυδαίο αντιχριστιανικο ιστολόγιο, προσκείμενο
στο Στεφανο Μανο και τη Μπακογιαννη με την υποστηριξη των Σηφουνακη, Κυρκου, Μανου,
Μπακογιαννη και του περιφημου από τις υποθεσεις των ταυτοτήτων και της Σαϊεντολογίας
και θαμώνα του ΣΚΑΪ τ. υπουργό Σταθόπουλο.

 Η συγκεκριμενη οικογενεια επιχειρηματιων έκανε το επιχειρηματικό της ποδαρικο με την καταπατηση μοναστηριακών περιουσιών το 1961, όταν τα μοναστηριακά κτηματα της Μονη Οδηγητριας Κρητης - τα οποία η Μονη είτε ενοικίαζε είτε παραχωρούσε σε Σφακιανους -  καταπατηθηκαν από ιδιοκτήτες-μαϊμού (ποίοι να ειναι άραγε;) οι οποίοι παρουσιαστηκαν ως κυριοι των μοναστηριακών εκτασεων ενώ "εκλαπη" και το κτηματολογιο της Μονης. Αφού η πολιτικά  ομογαλατη με τον Μητσοτακη "φιλελευθερη" οικογενεια εβαλε στο χερι την μοναστηριακη περιουσια εν συνεχεια στραφηκε εναντιον της μικροϊδοκτησίας ώστε να περιελθει υπό την κατοχή της μια τεραστια περιοχή στους Καλους Λιμενες, που αποτελεσε την απαρχή της οικονομικής επικυριαρχίας των Βαρδινογιαννηδων στον πετρελαιο-τραπεζικο-κατασκευαστικο-αθλητικο-δημοσιογραφικο τομέα που φτανει από την Κρητη μέχρι τα πετρελαια της Αιγυπτου τα οποία έσπευσε να τους παραχωρήσει ο προεδρος των Ελληνικων Πετρελαιων τ.υπουργος Εργασιας Τασος Γιαννιτσης αποδεικνυοντας είτε ότι ειναι ανεπαρκης ώς ανυποψίαστος για την ακριβοπληρωμενη θεση του είτε διεπραξε απιστία σε βαρος του Ελληνικου δημοσίου προς οφελος των Βαρδινογιαννηδων. 

Παντως το ιδιοκτησιακό ξεκαθαρσιμα της περιοχής εκτός από την μονη Οδηγητρίας είχε και άλλο θυμα, τον κοινοτάρχη Κουτσάκη ο οποίος τα έβαλε με την οικογενεια της Πρεσβειρας Καλής Θελήσεως και κατέληξε δολοφονημένος εν ψυχρώ.

Ο νεομαρτυρας Γιαννης Κουτσακης, θυμα των καταπατήσεων και των "εξαγορών" (με άγνωστους πόρους)
των εκτασεων στους Καλους Λιμενες Κρητης σε μοναστηριακη έκταση της Μονης Οδηγητριας.
Φαίνεται πως τρωγοντας έργεται η όρεξη για μοναστηριακές περιουσίες που χρειαζονται επειγόντως "αξιοποίηση".


Είναι όμως οι Βαρδηνογιαννηδες Έλληνες; Τι ειναι αυτό που εκανε τον Γιωργη Βαρδινογιαννη το 2010 να ομιλεί περί "αυτόνομης Κρήτης" στην γιορτη της Παγκρητιας Ένωσης, άποψη την οποία επίσης συμμεριζεται με διαφημισή της και η γνωστη από το σκανδαλο παρακολουθησων του Καραμανλή και των υπουργων του, Vodafone, η οποία δίνει παντεσπάνι και σε άλλους παρατρεχαμενους επιχειρηματίες του Μεσαιου Χωρου. Να ειναι η ΑΟΖ της Κρητης, να ήταν η προβλεφθείσα πτωση του Κανταφι ή μηπως οι Βαρδινογιαννηδες δεν αισθανονται Έλληνες επειδη πολύ απλά δεν ειναι;

Η παρότρυνση του Κρητικου Γιωργη Βαρδινογιάννη ενέπνευσε και την Vodafone του γνωστού ομίλου
που βοηθά και την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και λύνει τα χερια πρωθυπουργών χαρις στις υπηρεσίες που προσφέρει.
Αρκει η πολύ δουλειά να μην τρώει τον αφέντη όπως και τον Τσαλικίδη...

Ενδιαφερον έχει παντως το γεγονος οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη λεγοταν παλαιοτερα Βαρδινακη. Αργοτερα, από τον Ιωαννη Βαρδινακη και μετέπειτα μετονομάστηκε σε Βαρδινογιάννη. Τι προελευσης είνι όμως το όνομα "Βαρδης". Ελληνικής σιγουρα όχι και πάντως όχι και Χριστιανικής. Μια έρευνα λοιπον στην ετυμολογια της μας διαφωτίζει ότι Vardi, Wardy, Vardy ή Wardi ειναι σημιτικής προέλευσης και στα Εβραϊκα σημαίνει "Ρόδινος".Υπαρχουν δηλαδη άπειροι Βαρδήδες ως ονομα (και οχι μονο ως επώνυμο) στο Ισραηλ αλλα και ανάμεσα στους Εβραίους της διασποράς.

Όμως, ενα εγγραφο από την Αμερική του 1936 (μολις 24 χρονια μετα την ένωση της Κρητης με την Ελλαδα και την ανταλλαγη των πληθυσμών που υποχρεωσε τους Τουρκοκρητικους Μουσουλμανους και τους Ισλαμοεβραίους Ντονμεδες να φυγουν από την Κρητη) το οποίο αποτελει νομικό case study και αφορά στην διεκδικηση από μερους δυο θρησκευτικών ιδρυματων της επιμελειας δυο άτυχων παιδιων από Μουσουλμανο πατέρα και Ρωμαιοκαθολικη μητερα, μας κανει σαφες ότι τόσο ο πατερας όσο και ο θειος των παιδιων, οι Βαρδινακηδες, ήταν μουσουλμανοι.

Η οικογενεια Βαρδινακη (Βαρδινογιαννη) δεν ήταν Χριστιανοί αλλά Μουσουλμανοι ή ντονμεδες.
Εκτος αν προσηλυτιστηκαν στο Ισλαμ στην... Αμερική στις αρχες του 20ου αιώνα...

Μουσουλμανοι Τουρκοκρητικοι λοιπον οι Βαρδινακηδες ή Ισλαμοεβραίοι ντονμεδες; Και ποια η διασυνδεση τους με την Εβραιομασωνία του αξονα Κρητης-Θεσσαλονικης πανω στον οποίο κινηθηκε ο Φιλελευθερος Ελευθεριος Βενιζελος αλλα και το βαθυ Εβραιομασωνικο κρατος των Αλλατινι και Καρασσο που προωθησαν τον ντονμε Ατατουρκ στην εξουσία και ήθελαν ανεξαρτητη, Εβραιομασωνικη Μακεδονια. 

Να ειναι αραγε τυχαιο που παρατρεχαμενοι τους μεσα από "Αν θρωπιστικες" οργανωσεις και blogs μιλουν περί "Μακεδονων" όταν αναφερονται σε Σλαβους; Ή οι ανθελληνικες τους θεσεις στο blog και τα ΜΜΕ που ελεγχουν (ΣΚΑΙ κλπ). Μηπως η συνεργασια Μανου και Βαρδηνογιαννηδων-Μητσοτακη καθε άλλο παρα τυχαια είναι; Μηπως ερμηνευεται απόλυτα το μισος τους για την Ορθοδοξη Εκκλησια και ολη αυτη η εκστρατεία που εχουν εξαπολύσει για την δημευση και εν συνεχεια την ιδιωτικοποιηση δια της φορολογίας μοναστηριακων και εκκλησιαστικων δασικων και αλλων εκτασεων τα οποία το εβραιομασωνικο κεφαλαιο ορεγεται μεσα στην απληστια του, που δεν το αφηνει να εχει ουτε ιερο ούτε όσιο πλην του Εωσφορου τον οποίο αποκαλει ως "διαφωτιστη". Με το... αζημιωτο φυσικά.

_________

ΥΓ Προσωπικά συμμεριζομαι την άποψη οτι η Ελληνικοτητα καποιου δεν εξαρταται από την εξ αίματος ή την εκ καταγωγης προέλευση. Μπορει να μην σχετίζεται καν με την γλώσσα (Καραμανλήδες, Αρβανίτες κλπ). Ειναι η αγάπη και η αποδοχή της ιδιοπροσωπείας ενος λαού, της τεχνης, της θρησκείας και της ιστορίας του, ακομα και αν προκειται περί παρελθουσών αμαρτιών από τις οποίες μπορούμε να διδαχθούμε. Όμως η συγκεκριμενη Εβραιομασωνική ομάδα, όχι μονο Έλληνες δεν είναι, αλλά αρρωστημένα αντιχριστιανοί, ρατσιστικά μισέλληνες και κεκαλυμενα μισανθρωποι. Να το πω και αλλιως: Στις παρελασεις των εθνικων μας εορτων έχω δει δεκαδες Πακιστανούς και Αλβανους να παρακολουθουν με τα παιδάκια τους ακόμα και από περιέργεια. Τους συγκεκριμενους μισανθρωπους δεν θα τους δεις ποτέ σε παρελάσεις παρά μονο στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαίας, του Ιρακ, της Λιβυής και του Αφγανισταν κραδαίνοντες τη σημαία του ΝΑΤΟ.


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

http://swell-swell.blogspot.com/2009/07/blog-post_11.html
 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=565631
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=3680339&publDate=
http://news.kozaninet.gr/?p=10037
http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=242732&nt=96&lang=1
http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_3960.html
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=29.03.2006,id=45334920
http://paragka.blogspot.com/

25 σχόλια:

e- είπε...

Όπως και να 'χει μ'αυτούς...
πιστεύεις πραγματικά ότι η
-ας το πω όπως η Παπαρήγα η καλή-
πλουτοκρατία είχε ποτέ οποιαδήποτε
εθνική ή άλλη συνείδηση
πέραν αυτήν του χρήματος,
σ'όλα τα μήκη και πλάτη...
Χανόμαστε!
και δεν τα σκάνε άλλοι κι άλλοι!
απ'αυτούς περίμενες;
το ξέρω πως όχι,
τι θ'απογίνουμε δεν ξέρω...

Theoprovlitos είπε...

Η Παπρηγα ειναι και λιγο σαν τους Μαρτυρες του Ιεχωβα. Και παντως σε καποια εθνικα θεματα έχει παρει σωστη θεση -ασχετως από την ασυνεπεια λογων και εργων η οποία πιανει και πολλους άλλους.

Ετούτη εδω η φαρα όμως ειναι συνεπεστατη στον ανθελληνισμο της διαχρονικα. Απο την εισαγωγη λεγεωνων σκλαβων ως χαμηλο εργατικο δυναμικό και ως μοχλός αφελληνισμου και αποχριστιανισμου της χώρας μέχρι την οικονομικη της καταστροφή μεσω δανεισμου ωστε να αναλαμβανει εργολαβιες από τους Λαλιωτες και τρους Σουφλιαδες στελνωντας το λογαριασμο σε μας.
Δεν ειναι ισοβαρη τα μεγεθη. Εχουμε γεμισει αγνωστου προελευσης "Αστερες".

Στέφανος είπε...

Ο Βαρδής Βαρδηνογιάννης δεν πήγε στην πολιτική κηδεία του Λ.Κύρκου? Ενδιαφέρεται άραγε για την Αριστερά και το "λαουτζίκο". Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο....

Theoprovlitos είπε...

Ο Κυρκος? Άλλο μεγα μπουμπουκι και αυτο της Εβραιομασωνιας. Ο παππους του με το... "Ελληνικοτατο" ΜΙΚΡΟ ονομα Κύρκος (Κυρκος Κυρκου) μαλλον Καραιτης Εβραιος εκ κριμαιας μεταναστευσας στην Ανδριανουπολη και κατεληξε surprise surprise στο Ηρακλειο της Κρητης.

Το σοι αυτο ειναι απο τους κλασσικους παρατρεχαμενους του "Μεσαιου Χωρου" που ποτε πολιτευονταν με τον Ακροδεξιο Φιλελευθερισμο πότε μεταμφιεζονταν σε αριστερους για να αλλοτριωσουν την αριστερα, αν και πιστευω πως ΚΑΙ η αριστερα σε μεγαλο μερος της δικη τους ηταν αφου δημιουργηθηκε από την ιδια ιδεολογια και οι πρωτεργατες της ηταν επισης Εβραιοι. Δεν εννοω βεβαια τους χιλιαδες εβραιους εργατες της Θεσσαλονικης και της Καβαλας, εννοω αυτους που τους καπελωσαν όπως ο Εβραιοβουλγαρος Μπεναρογια ο οποίος ηρθε στην Θεσσαλονικη με μετακληση από τη Βουλγαρια για να μανιπουλαρει το εργατικο κινημα και να μανιπουλαρει τις εβραικες και σλαβικες μαζες προς την κατευθυνση της "Ανεξαρτητης - Σιωνιστικης - Μακεδονιας". Αλλα και οι Εβραιοι Μπολεσβικοι χρηματοδοτησαν τον Ισλαμοεβραιο Ατατουρκ, ανδρεικελο των Εβραιομασωνων εξ Ιταλιας Αλλατινι, Καρασσο, Ματσινι κλπ.

Εξ αλλου, αμφοτεροι πλασαρονται ως οικουμενικοι- γκλομπαλιστες και μεσσιανιστες.

Καποια στιγμη ισως να ειχε ενδιαφερον να αναζητησουμε και το πως βρεθηκε ο Κοκκαλης και ο Μπομπολας με τοσα χρηματα και ποιες οι διασυνδεσεις τους με το βαθυ κρατος του κομμουνισμου που σε μαι νυχτα παρηγαγε Abraam-ovic.

Ανώνυμος είπε...

Αν η Εκκλησία κάνει το λάθος και δώσει την περιουσία της στο κράτος(δήθεν για να ανακουφιστούν οι φτωχοί και ο λαός που όντως περνάει πολύ δύσκολα) τότε η περιουσία αυτή θα καταλήξει στη μαύρη τρύπα των ελλειμμάτων και του χρέους, στο πλιάστικο και την κακοδιαχείρηση. Θα καταλήξει σε αποτίμηση, όπως οι ΔΕΚΟ, που πριν λίγους μήνες κόσταζαν ΔΙΣ ευρώ και τώρα θα τις πάρουν κοψοχρονιά τα ξένα συμφέροντα και οι γαλλογερμανοί. Πολύ καλά κάνει η Εκκλησία διότι γνωρίζει το υποκριτικό ενδιαφέρον κάποιων(των γνωστών κύκλων) για τους φτωχούς, είναι στην πραγματικότητα προσπάθεια απαξίωσης και καταράκωσης της ίδιας της Εκκλησίας. Δεν θα τους περάσει...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, σε πολλά μπορεί να μη συμφωνώ μαζί σου, όπως η σημασία του αίματος σε μια φυλή ή έθνος, δεν μπορώ όμως να αρνηθώ τη σημαντική προσφορά σου σε ό,τι έχει να κάνει με τέτοια θέματα που, αν όχι εξηγούν, πάντως δίνουν ερεθίσματα για περαιτέρω βαθειά έρευνα.

Ανεξάρτητα από τις προεκτάσεις του θέματος, δε νομίζεις πως ο κοντός με το κολοβό μουστάκι είχε δίκιο όταν έγραφε πως "μόνο όταν ξεριζωθεί η εβραϊκή επιρροή, θα αναπνεύσουμε πάλι αέρα"; Ξέρω, θα απαντήσεις κάτι πολιτικώς ορθόν κρατώντας τις αποστάσεις σου αλλά βαθειά μέσα σου, νομίζω το παραδέχεσαι.

emeritus

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και άσχετο πως τον Κουτσάκη τον έφαγαν αφού πήγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για αντίγραφο του κώδικα! Αλήθεια, οι Wardiνογιανναίοι είναι χορηγοί του Πατριαρχείου;

emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Δεν προεκειται να συμφωνησουμε ποτε σε αυτο. Στην γενικευση που κανεις ενω εχω καταθεσει στοιχεια (και διαθετω ακομα περισσοτερα) που αποδεικνυουν οτι την ΕβραΙκη πλεμπα που εβγαζε ενα μεροκαματο της συμφορας την καπελωσε και την εξοντωσε η Εβραιομασωνια.

Η Εβραιομασωνια ειναι ο Μεσσιανισμος του Αντιχριστου, ειναι Εωσφορισμος. Ειναι η αποκατασταησ των παντων χωρις Χριστό. Οι Μασωνοι ειναι Εβραιοι μονο από φυλετικη αποψη. Στην πραξη μισουν το Θεο των Εβραιων και οχι μονο το Χριστό. Δημιουργουν χαος για να επιβαλουν την "απαραιτητη λυση".

Δεν ειναι νομιζεις ακραιο να στοχοποιουνται αθωοι και ενοχοι συλληβδην;

Οσο για ην υποκρισια της Εκκλησιας μπορω να την δικαιολογησω ως ακραια διπλωματια αλλα ως ενα βαθμο. Μην ξεχνας και τους τεμεναδες στον ντονμε Kent Παγκοσμιο διευθυντη της Coca Cola.

ΥΓ. Η Εβραιομασωνια αντλει πλειστα στοιχεια της και από τον γνωστικισμό και τον Ελληνισμο. Γι αυτο και βρισκεται πισω από τον ελληνοπαγανισμό. Αν αρχισεις τις γενικευσεις τοτε καποιος τρίτος θα πρεπει να στοχοποιήσει και τους Ελληνες.

Εξ αλλου κοντος ψαλμος αλληλουια. Θα το δεις που και παλι τα πρωτα θυματα της Μασωνιας θα ειναι οσοι ΙΣραηλινοι αρνηθουν να υποκυψουν σε αυτο το παγκοσμιο τερατουργημα.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

Απο τις δημοσιευσεις του γνωστου εβραιωμασονικου blog διαγραφεται και ποιες περιοχες εχουν βαλει στο ματι. Μια εξ αυτων ειναι οι περιοχες που εφαπτονται με το Εβραϊκο καζινο της Παρνηθας. (Ολα τα καζινο και ιδιαιτερα τα ιντερνετικα ειναι εβραϊκων συμφεροντων).

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Σε ευχαριστω για την πληροφορια για τον Κουτσακη. Δεν ειναι γνωστη...

Θεος σχωρεστονα...

Ανώνυμος είπε...

Βαρδας ηταν αρκετα συνηθες ονομα κατα την βυζαντινη περιοδο. Προερχεται απο το αρμενικο Βαρταν και αυτο εχει περσικη ριζα. Τον Βαρδη Βαρδινογιαννη παντρεψε ο Χρηστος Λαμπρακης το 1961. Δηλαδη εγινε κουμπαρος ενος ασημου τοτε ανθυποπλοιαρχου. Η Επταετια τον αποστρατευσε τον Σεπτεμβριο του'67 μαζι με αλλους πεντε πλωταρχες, μεταξυ των οποιων και ο Τζανης Τζανετακης. Κατι προφανως γνωριζαν. Ο γυιος του Τζανετακη ειναι εδω και χρονια στελεχος των επιχειρησεων Βαρδηνογιαννη. Δεν νομιζω οτι ολα αυτα ειναι τυχαια. Στο STAR συμφεροντων της οικογενειας Βαρδηνογιαννη επι δεκαπενταετια ηταν γεν. διευθυντης ο κομμουνιστης Κωστας Γιαννικος. Τωρα ειναι μετοχος και διευθυνων συμβουλος στο ALTER. Τον αντικατεστησε ο Εβραιος Καρολος Αλκαλαι, ο οποιος εινα και πρεδρος του ΔΣ της εταιριας που ελεγχει τον STAR. Με τον επισης Εβραιο Βικτωρα Ρεστη ειναι συνεταιροι στο συμπλεγμα κινηματογραφων STER, που ανηκουν σε θυγατρικη του Σορος. Επισης το ιδιο και στο ΜΤV και NICKELODEON, που ειναι θυγατρικες της VIACOM και ιδιοκτησιας του Εβραιου Σαμνερ Ροθσταιν.

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά Θεοπρόβλητε,όμως έχω μια μικρή παρατήρηση,στα λινκ ελευθέρας
συμβίωσης υπάρχουν κάποια που βρε
παιδί μου βγάζουν μάτι,ανήκουν σε
διαβαθμισμένους ροΪδικους,τι κι αν
λες εσύ πως τον ροίδη πολεμάς,κάποια
φιλαράκια σου...έχουν άλλη γνώμη..
Βέβαια ο καθένας έχει την γνώμη του
κάποια πράγματα όμως ξεπερνούν και
τη γνώμη..και στο τέλος γίνονται
δυσφήμιση..φυσικά όχι δική τους,
γιατί αυτοί την είδαν έτσι,αλλά
δική σου. Σε ευχαριστώ που με
διάβασες,δεν είσαι υποχρεωμένος
να αναδημοσιεύσεις το σχόλιο,αλλά
τουλάχιστον απάντησε μου.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Σ' ευχαρισοτυμε για τις πληροφοριες σχετικα με την περιβοητη οικογενεια που ζει παρασιτικα από την Ελληνικη κοινωνια της οποιας ομως τα ηθη, εθιμα και πιστευω μισει. Βλεπεις ολη αυτη η ομυγυρις διαπνεεται από τα ήθη και τα εθιμα της... "Πολυκατοικιας" αν με εννοεις. Για αυτο βγαινει και ο Νικος Δημου και μεμφεται τον Χριστιανισμο οτι ενοχοποίησε την σχεση μεγαλυτερων ανδρων προς νεαρα αγοράκια...

Ως προς το Βαρδας δεν νομιζω να σχετιζεται με το Βαρδης αν και μοιαζουν. Εκτος απο οτι υπαρχει και Βαρδης ως εβραικο ονομα υπαρχει και το ντοκουμεντο οτι η οικογενεια Βαρδινακη ηταν μουσουλμανοι. Πραγμα που δικαιολογει πολλα για το μισος τους για την Ορθοδοξη Εκκλησια και το ενδιαφερον τους για την περιουσια της...

Theoprovlitos είπε...

Σε ποια blogs αναφερεσαι συγκεκριμενα;
Γιατι παιζει ρολο.

Κατ αρχην δεν δογματιζομαι και μπορω να συμφωνω σε επι μερους θεματα με διαφορους χωρους. Γι αυτο και παραθετω μερικα blogs με τα οποία συμφωνω σε καποια συγκεκριμενα θεματα.

ΑΠο εκει και περα αυτα τα συγκεκριμενα στα οποια αναφερεσαι εισσαι σιγουρος ότι γνωριζουν τι και ποιος ειναι ο Ροιδης και ο Λασκαρατος, τον βιο και την πολιτεια του και τι ρολο βαρανε; Γιατι πολυ αμφιβαλω αν πολλοι κλακαδοροι τους γνωριζουν με τι εχουν να κανουν.

Αυτο που φαινεται πως ειναι, ειναι καποιοι ΔΗΘΕΝ αθεοι και καποιοι ΔΗΘΕΝ αριστεροι, ενω αν διαβασει κανεις προσεκτικα τα κειμενα τους καθως και την βρωμοφυλλαδα που εκδιδουν την Athens "Book" Review (την οποια εβγαζαν παλιαοτερα με τον Ηλια Κανελλη, κοληττο της Πεπης Ραγκουση, της γνωστης εβραιογενους (Saragoussi) ναρκομανους -συμφωνα με τον τυπο - εξαδελφης της Αννας Νταλαρα και του Ραγκουση, που ειναι υπευθυνη στο περιοδικο Ταχυδρομος του ΔΟΛ, αντιλαμβανεται πως προκειται για καποιους εμετικους φιλελευθερους πρακτορες που εχουν αναλαβει εργολαβικα την αμαυρωση της Ορθοδοξης Εκκλησιας και του Ελληνικου λαου μεσα απο μια δηθεν αριστερη ρητορικη.

Και δυστυχως υπαρχουν πολλοι που πεφτουν σε αυτη την παγιδα συρομενοι από τον δικο τους αντικληρικαλισμο χωρις να αντιλαμβανονται οτι η κουστωδια αυτη τους σερνει απο τη μυτη.

Ο Ροιδης ενω ειναι εντελως χωμενος μεσα στην διαπλοκη και ζει παρασιτικα από τον κανιβαλισμο του Ελληνικου κρατους από το 1993 και μετα (το 2004 κονομησε χοντρα με την αρωγη της κας Δημαρχου) παριστανει την αμωμον παρθενον που κταγγελει δηθεν όλους τους άλλους και τον ελληνκο λαο για διεφθαρμενους και διαπλεκομενους. ΕΛΕΟΣ με την υποκρισια! Τρωγε απο δεκα μεριες αλλα μην μας κανεις την παρθενα. Ξεπουλησαν την Τραπεζα Κρητης στο Σαλλα και βολευτηκαν και οι ιδιοι και βγαινουν στο ΣΚΑΙ και μιλουν για ΔΙΑΠΛΟΚΗ!

Οι τυποι λοιπον αυτοι διαστρεβλωνουν ιστορικες αληθειες (περιμενε να ερθει η 25η Μαρτιου και θα τα πουμε για τα κρυφα σχολια που δηθεν δεν υπηρχαν κατα Βερεμη-ΣΚΑΙ, ο οποιος φαινεται ειναι τοσο απασχολημενος με τις επιχειρηματικες κινησεις του υιου του που του διαφευγουν επιλεκτικα μερικα βιβλία.)

Εκτος των αλλων δε, προκειται και περι κτηνων διοτι τα βαζουν μεχρι και με ευπαθεις ομαδες όπως οι πολυτεκνοι και οι τριτεκνοι προλογιζοντας αυτα που οι ΙΔΙΟΙ επιβαλουν στην κυβερνηση Moshal και saRagoussi και τα οποια "νομιμοποιουν" ηθικα μεσα απο τα κειμενα τους όπως νομιμοποιουσαν τους βομβαρδισμους του ΝΑΤΟ εδω κι εκει.

Ποσο χαμηλα μπορει να διολισθησει ενας ανθρωπος? Ποια κολαση μπορει να υπαρχει για κατι τετοιους τυπους που η γραφιδα τους δικαιολογει εγκληματα κατα της ανθρωποτητας?

Απο εκει και περα, επαναλαμβανω πως καποιοι μπορει να ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως συμφωνουν με το διδυμο αυτο των πρακτορων το οποίο πλεον δεν μπορει να κρυφτει.

Σε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ διαφορες ειμαι απολυτως ανοικτος να συζητησω, να διαφωνησω και να συμφωνησω. Ειμαι και υπερ της κοινωνικης συνυεσης. Αλλα οι συγκεκριμενοι εχουν σημαια την ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. Τραγικο ειναι να γινεσαι οικειοθελως εξαπτερυγο του Εωσφορου...

Ανώνυμος είπε...

Θα τον βρεις εύκολα Θεοπρόβλητε ένας
είναι αν ψάξεις και τα ποστ του Ροίδη
θα τον πετύχεις να χαριεντίζεται με συγκεκριμένο χούμορ.

Theoprovlitos είπε...

Αν εννοεις τον Ελληνοσουηδο, εχει ανεβασει επανηλειμενα και αρθρα του εναντιον της Νεας Ταξης και της Παγκοσμιοποιησης. Απλα ανηκει στην κατηγορια εκεινων που δεν εχουν κατα λαβει το ποιον του Ροιδη νομιζοντας απλα οτι ειναι ενας αθεος διανοουμενος. Δεν παιρνω και ορκο βεβαια...

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ αυτό νόμιζα,αλλά το παληκάρι
το βρίσκεις όπου και να σηκώσεις ροιδική πέτρα,γίνεται μάλιστα και
χούμορ συνήγορος σεσημασμένων ροιδικών,αφού λοιπόν δεν παίρνεις
όρκο...μην εκτίθεσαι Θεοπρόβλητε..

Στέφανος είπε...

"Το 2004 κονόμησε χοντρά με τη βοήθεια της κας Δημάρχου". Αυτό χρήζει περισσότερης διευκρίνησης. Δεν νομίζεις Θεοπρόβλητε?

Theoprovlitos είπε...

Stefane

Πολλα ρωτας και δεν θα μεινουν πολλα για άλλα κουιζ. Εν πασει περιπτωσει σου απαντω με μια ερωτηση

Ποιος κατασκευασε την ιστοσελιδα του Athens2004, του Δημου Αθηνας, της Βουλης των Ελληνων και του Mega Channel?

Ποιος αφαιρεσε το αρθρο 2 του Συνταγματος περι θρησκευτικης παιδειας απο την ιστοσελιδα της Βουλης?

Ανώνυμος είπε...

Το Σηφουνόσκυλο ξαναχτύπησε. Είδες την ανακοίνωσή του; Επίσης, νομίζω πως με το νόμο Καστανίδη, θα σου επιτεθούν οι καθεστωτικοί.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Θα τους επιτεθουμε κι εμεις.

Ετσι κι αλλιως δεν πιστευω να ειναι πολλα τα ψωμια τους γιατι η Υβρις τους εχει υπερβει καθε οριο.

Οσον αφορα το Σηφουνοσκυλο, τι να κανει κι ο Σωγαμπρος. Οτι κωλοτουμπες του λενε κανει.

Στέφανος είπε...

@ Theoprovlitos,

Εντάξει κατάλαβα ποιον εννοείς.

Στέφανος είπε...

Theoprovlite, νομίζω ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης που αναφέρει η Αυγή του 1970 δεν είναι ο γνωστός επιχειρηματίας αλλά κάποιος αριστερός που έχει το ίδιο οονοματεπώνυμο. Είδα πριν από λίγο στο resalto μία έκκληση για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας που υπογράφεται από κάποια πρόσωπα και μεταξύ τους είναι και κάποιος με ονοματεπώνυμο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Μάλιστα το ιστολόγιο υπενθυμίζει ότι πρόκειται απλά για συνονυμία με το γνωστό επιχειρηματία.

Στέφανος είπε...

Θεοπρόβλητε, προς Θεού δεν αμβισβητώ αυτά που γράφεις σε όλη την υπόλοιπη ανάρτηση για τον Β. Βαρδινογιάννη, απλά αυτός που εκτονώνει τον Αντιχριστιανισμό του στην "Αυγή" δεν είναι ο γνωστός επιχειρηματίας αλλά κάποιος παλαιός αριστερός, αντιστασιακός με το ίδιο ονοματεπώνυμο! Αυτά προς άρση τυχόν παρεξήγησης.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε

Ισως να ειναι ετσι. Αλλα και αλλος να ειναι θα ειναι στενος συγγενης δεδομενου οτι το ονομα Βαρδινογιαννης ειναι μεταγενεστερο από το Βαρδινακης. Και φυσικα δεν αλλαζει τιποτα για την προελευση του.