30/11/11

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΡΟΖ


TA... ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΙΣΦΑΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 2/3/2011

Δεν μας έφταναν όλοι οι προϋπάρξαντες -ισμοί πού εφεραν την ανθρωπότητα σε αυτά τα χάλια, απέκτησε και η... επιχειρηματικότητα την κοσμοθεωρία της. Αυτη του φάε, πίε και εφραίνου ή επί το λαϊκότερον, η ζωή είναι ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξουμε (αυτολογοκριθηκα). Ξεχνώντας βέβαια ότι σε ενα πεπερασμένο χώρο και χρόνο το ότι αρπάξουμε, δεν ειναι ο κομήτης του χάλεϋ που ετυχε να περνά από δίπλα και τον βούτηξε ο πιο καπατσος. Η πίτα ειναι συγκεκριμένη. Και εαν αρπαξω εγω δυό κομμάτια ή την τεμαχισω έτσι ώστε το δικό μου κομμάτι να ειναι μεγαλύτερο κάποιος άλλος θα μείνει νηστικός. Ιδιαίτερα αν εγω είμαι βουλιμικός και ξεσπάω τα υπαρξιακά μου κενά στο φαγητό. Γιατί τοτε είμαι ικανός να φάω και ολόκληρη πίτα.

Ακόμα και εαν ο πλούτος είναι προϊον εργασίας και παραγωγικότητας οι πρώτες ύλες δεν ειναι ανεξαντλητες. Όποιος λοιπον τα οικειοποιείται, τα στερεί είτε από τους ανθρωπους τριγυρω του είτε από τις μελλοντικές γεννεές.

27/11/11

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΙΑΠΩΝΕΖΟΣ;


ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... 

ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Αν κάνεις μαζική έρευνα ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο, μπορείς να βγάλεις γενικότερα γαστροκοινωνικά συμπεράσματα για τα κόμματα. Όταν εστιάζεις όμως στους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά κι εντόνως προσωπικά. Τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Παπανδρέου είναι ο εαυτός τους όταν βγαίνουν έξω για δική τους ευχαρίστηση. Και ναι, όπως πολύ καλά μαντέψατε, είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους… Σας προειδοποιώ, λοιπόν, να μην ψηφίσετε με βάση αυτά 

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ...



ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΛΑΟ 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 2 / 2011

27/11/2011 ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;

Ο El Baradei... Ισλαμιστής; Give me a break!

Δηλαδη ένας τύπος που έχει βραβευθεί με βραβείο Nobel; Που ξερουμε πόσος και ποιός άλλος έκλεκτός κόσμος έχει βραβευθεί με το συγκεκριμενο βραβείο, σύμφωνα με τα συμφέροντα της Νέας Τάξης...

Ενας τύπος που εργάζεται για τα Ηνωμενα Έθνη για την Επιτροπή Ατομικής ενέργειας (μπρρρ ανατρίχιασα).

Του οποίου ο πατέρας ηταν μεγαλοδικηγόρος μερος του κλειστού Αμερικανικού Ομίλου δικηγόρων Bar Association και πρωτοστάτησε εναντιον της Αραβικης - Σοσιαλιστικης Επαναστασης - του Νασσερ. Και ήταν υποστηρικτής των "δημοκρατικών" δικαιωμάτων τα οποία ως γνωστόν εμπορεύεται ο Γεώργιος Σώρος.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ FORUM ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ... ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 13 / 10 / 2009

Και ενώ αρκετοί απορούσαν τι ήταν αυτό που έκανε τον Καραμανλή να αλλάξει την αρχική του γραμμή και να αρχίσει να κάνει νερά στον Ελληνορωσικό άξονα και ενώ είχαμε κάνει παρατηρήσεις-επισημάνσεις για το ποιοί ελέγχουν την Παγκόσμια σκακιέρα αλλά και την εξωτερική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, ξαφνικά η έρευνα μας προκάλεσε την παρακάτω έκπληξη:

O γνωστός σύμβουλος του Γεωργίου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος συνεργάτης της ομάδας Soros και σύμβουλος του αμερικανοκίνητου αντιρώσου Γεωργιανού προέδρου Saakashvili, ξαφνικά εμφανίζεται τον Μάρτιο του 2009 (επί Μπακογιάννη) ως εκπροσωπών την Ελληνική Κυβέρνηση σε έτερο άθλιο Forum, ανάλογο της λέσχης Bilderbeg, το Brussels Forum.

21/11/11

ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...


ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ 
ΓΙΑ GOURMET ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΟΥΣ*

*Γαστριμαργία είναι η υποκριτική συμπεριφορά της κοιλίας, η οποία, ενώ είναι χορτασμένη, φωνάζει πώς είναι ενδεής∙ και ενώ είναι παραφορτωμένη μέχρι διαρρήξεως, ανακράζει ότι πεινά. 

 ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
(Δυστυχώς ο Λεωνίδας Κύρκος δεν πρόκαμνε, ο Χριστιανός...)

ΔΕΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

 


18/11/11

ΚΑΛΑ ΤΑ Ε-BOOKS, ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...


ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...

Ενα κακο που έχουν τα ebooks είναι ότι δεν μπορεις να τα παρεις με την ίδια άνεση με το κανονικό βιβλίο παντού. Αφήνω κατα μερος το γεγονός ότι το βιβλίο είναι και λίγο φετιχ. Το πιάνεις, το μυρίζεις, το πετας απο τα νεύρα σου, το καμαρωνεις στη βιβλιοθήκη σου, το καις για να χρησιμευσει και σε κατι - αν ειναι σαν εκεινου... του Πασχου Μανδραγόρα - ή καπως έτσι (πού να θυμασαι τον καθε αστερίσκο που καποιος τον σπρωχνει από πίσω να ανεβει, όπως την Τζινα Μαρωνη ο Λεωνιδας με τις Ψησταριες - νάναι καλά η κοπέλα).

Ιδιαιτερα αν δεν εχεις θερμανση στο σπίτι (επειδη η πολυκατοικία δεν ανάβει καλοριφερ, επειδη ο κοσμος δεν εχει λεφτα, επειδη του τα εφαγε το τραπεζικο και παρατραπεζικο παρακρατος, επειδη το κρατος έπαιρνε δάνεια για να κονομανε οι επιχειρήσεις, οι πολιτικοί και οι παραπολιτικοί που διαπλεκονται με το κρατος-παρακρατος αλλα και με τους τραπεζιτες-δανειστες που ειναι και επιχειρηματιες) κουκουλωνεσαι στο κρεββατακι σου ή στην πολυθρονα σου και διαβαζεις το βιβλιο σου ωραία-ωραια, που έλεγε και ο αείμνηστος Ορεστης Μακρης όταν τα παλιοκοριτσα είχαν συνεννοηθεί και δεν του εκαναν συντεταγμενα επίκυψη - εν αντιθεσει με εκεινους τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους με τις kinky πολιτικες απόψεις που αρεσκονται στις επικυψεις μιας και ειναι ανοικτοί σε όλα.. Άμα διαφωτίζεσαι, ανοίγει ο νους σου, και το πνεύμα σου και τα όλα σου.

17/11/11

ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ;

 
ΤΗΝ ΠΡΟΣHΛYΤΙΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 11/2008
Της συνεργατιδος μας Ελένης Λουκά
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας η Μαρία Δαμανάκη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Βουλή, την πολιτική και τα εγκόσμια γενικότερα.

17/11/1973 ΑΠΟ ΤΗΝ TELEFUNKEN ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΧΟΥΝΤΕΝ


...ΚΑΙ ΤΗΝ SIEMENS

Για να πω και την μαυρη αληθεια όταν αναπολώ τα παιδικά μου χρόνια, επί χούντας, συνειδητοποιώ ότι καλά περναγαμε. Και για να πω την καταμαυρη αληθεια, περναγαμε καλύτερα από ότι περναμε σήμερα και τα τελευταία 10 χρόνια - και μην παει το μυαλο σας στο πονηρό.

Παντως φαίνεται πως δεν ειναι η ελλειψη των εκλογων το κριτηριο ευημεριας ενος λαού αφου και σημερα ο κοσμος αποποιειται οικειοθελως του δικαιωματος του εκλεγειν τoν Α ή τoν Β κομματικο μηχανισμο που σαφεστατα εμπεριεχει και στοιχεια χουντας - να μην πω οτι συχνα την ξεπερνα και σε αντιδημοκρατικες μεθοδευσεις.
Ο,τι θυμαμαι σε σχεση με την χουντα ηταν εκεινο το φοβερό ονειρο που ειδε η μαννα μου το βραδυ της 20ης Απριλιου του 1967 όπου ενας στρατιωτικος με μποτες μπήκε σε μια εκκλησια, και ανήσυχη το πρωί τηλεφωνησε στην γιαγια μου, για να μαθουν τα νεα αργοτερα από το ραδιοφωνο, ενα ραδιοπικαπ Telefunken στο οποιο κατεστρεφα από αδεξιότητα τις όπερες του πατερα μου με τον Mario Lanza και το δισκο Harry Belafonte - Nana Mouskouri σε τραγουδια του Χατζηδακι.

Θυμαμαι ολες τις σχολικες εορτες που τελειωναν με την επωδό, "ζητω ο Γεωργιος Παπαδόπουλος", "ζήτω η επανασταση της 21ης Απριλιου". Θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα βεβαια γιατι καποια παιδακια πιο περα φωναζαν "ο Χοτζας είναι ο πατερας μας και το κομμα η μάννα μας". Τα παιδακια στην αθωότητα τους δεν καταλαβαινουν και πολλά. Ειτε "Ζητω ο Τσαουσέσκου" φωναξουν με σημαιάκια και μπαλονια, είτε "ΠΑΣΟΚ λαος στην εξουσία" το χάβουν και χαίρονται.

Θυμαμαι την μοναδική φορα που βρεθηκαμε καπως σε "δυσκολη θέση" ήταν το καλοκαιρι του 1972 που καναμε διακοπες σε ένα ερημικό σπιτι στην... Βάρκιζα, και ενα βραδυ μαζευτηκαν ως συνηθως φίλοι των γονιων μου με κιθαρα και τραγουδούσανε όπως έκαναν και παλιότερα, τοτε που ειχαν στην παρέα τους και τον Μάνο Λοϊζο (πως λεμε διασκεδαζω στο club χορευοντας με το ξεκωλο μινι χιτάκια της Βισση πάνω στα τραπεζια; Ε καμμια σχεση!).

16/11/11

Η ΜΕΓΑΛΗ... ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...


KAI η MIRANTA JAFFA της "ΔΡΑΣΗΣ" και του ΔΝΤ...
ΚΑΙ ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ της "ΝΔ" και της FIDELITY INVESTMENTS...
KAI ο ΒΥΡΩΝ ΜΠΑΛΛΗΣ της EUROBANK...
ΚΑΙ οι ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ του MEGA BANKA...

στην Μεγάλη Σχολή Δημοσιογραφίας.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ο καινοφανής τηλεμαϊντανός νέας κοπής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ, του.... ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

15/11/11

Η ΑΓΙΑ EYPΩΖΩΝΗ ΣΕ ΛΑϊΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ



ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΒΛΑΒΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ

MEGA ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ

11/11/11

TO ALIEN ΓΕΝΝΗΣΕ...



 Βγηκε το παιδί του Σημιτη, ο νεος μας πρωθυπουργός, Λουκας Παπαδήμας.

Τ Ρ Ε Ξ Τ Ε   Ν Α    Σ Ω Θ Ε Ι Τ Ε....



Με μια πλειαδα πρωταγωνιστων και κομπαρσων.


ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ, Η ΤΑΣΣΩ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΑ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 

ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑ
ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ GOLDMAN SACHS (Γλοντμαν Σακς)

ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD (Ρωτσιλντ)

ASS SEEN ON TV

GUEST STAR:

10/11/11

Η ΕΒΡΟΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ



Δείτε το video ως το τέλος.

WAW! PAPADEMOS. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ PAPAHELAS

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ.

ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ"

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά.

Μιλάμε για την απόλυτη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

4/11/11

ΤΟ... ΛΑΔΙ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ "ΠΑΡΘέΝΩΝ"


ΘΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ

Αραγε ποσοι ξερουν οτι ο κος Josef Ackerman τυγχανει διευθυνων και της Deutschebank που μας δανειζει αλλα και της Siemens που μας χρεωνει;

2/11/11

Ο ΕΠΙΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΣΩΤΗΡΙΑΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η γνώμη μου για τον Παπανδρεου ήταν πρόδηλη και ξεκαθαρη ΠΡΙΝ ακομα ελθει στην εξουσία με την βοήθεια τού βαθέος κρατους και των συστήματων πρακτόρων τα οποία επιστρατεύτηκαν για να ρίξουν τον μοναρχιδο Καραμανλή ο οποίος είπε μεν όχι στο σχέδιο Annan-Wallemberg και την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και έκανε κολλεγιες με τους Κινεζους και τους Ρώσσους αλλα δεν είχε αρκετη τεστοστερόνη να το τραβηξει μεχρι τέλους, κατονομαζοντας πρόσωπα και πραγματα.

Έστησε τότε το παρακρατος -για να ρίξει τον Καραμανλή- συστηματα παρακολουθησης υπουργων μεσω Vodafone.

Γουρικο  το eshop.
Ναναι άραγε οι τρεις κορωνες
shin που του φερνουν γούρι;
[Aλήθεια ΠΟΙΟΣ τέως πρωθυπουργος είχε συνδεσει το όνομα του με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ τηλεφωνων και το σκανδαλο κουκουλώθηκε με την απόλυση από τον ΟΤΕ του τελευταίου τροχού της αμάξης, κατι υπαλληλων του ΟΤΕ που εγκαταστησαν τα συστήματα παρακολουθησης κατόπιν άνωθεν εντολών; Eίχα μάλιστα γνωρίσει και κάποιον εκ των δυστυχων απολυθέντων ο οποίος για να επιβιώσει έκανε τράκα στα μαγαζιά της οδού Στεφανου Βυζαντίου στα Πατήσια;

Και ποιου τέως πρωθυπουργού παρατρεχάμενοι ασχολουνται επαγγελματικά με υπηρεσίες internet και τηλεφωνίας προς τους μεγαλους παροχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας;]