11/4/12

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ


Αριστερα (σε κιτρινο ασσορτι φοντο) το κατ επιφαση αφιερωμα απατηλης φυλλαδας του γνωστου πολιτικου
συστηματος των κλεπτοκρατων και των δοσιλόγων, που με προφαση το Αγιο Φως σε 4-5 σελιδες,
δινει βημα με πολλαπλασιες σελιδες σε διαφορους μισαλλοδοξους σασημασμενους τσαρλατανους
να επιτεθουν χυδαια κατα του Χριστιανισμου. Ειναι ο γνωστος πυρηνας του Antinews.
Δεξια, βιβλιο με δεκαδες ιστορικες μαρτυριες για το Αγιο Φως ακομα και από μη Χριστιανους

Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΣΕ ΠΑΓΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΜΠΥ.

(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ "ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ" ΚΑΙ ΑΣΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΚΑΪ).

"Ο ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" ΕΙΝΑΙ Ο... ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ιστορικοτατο προσωπο)

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ Ο... ΠΙΛΑΤΟΣ  (οι υπολοιποι που αρεσκονταν στο brutal του Βαραββα ή οι άλλοι που ανακαλυψαν οτι και η ανθρωπινη ζωη τιμαται 30 αργυρια -σημερα εχουν πεσιε πολυ οι τιμες- ήταν απλα περαστικοί)

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΛΑΤΡΗΣ (και ο Καλοπουλος τσαρλατανος για το Ελλαδα Εχεις Αστρο)

Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΜΥΘΟΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (για Φραγκοψυχους και φραγκοκοτες)

ΜΙΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (όπως και η ιστορια με το Γανυμηδη και τον Ιαπετο που πολλαπλασιαστηκε μετα τον κατακλυσμό πετωντας πετρες σαν τον κοντορεβυθουλη).

ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ (δεν διευκρινιζεται αν αναφερονται στο νεο αποκτημα της Νεας Δημοκρατιας με την μουσικο συζυγο που την ανεδειξε σε τηλεπερσονα ο αδελφος του Βορίδη μεσω των Ολλανδοϊσραηλινων συμφεροντων reality shows που ανελαβε εργολαβια ή αν στην πολυθεία συμπεριλαμβανεται και ο Σακης Ρουβας).


Εβραϊκη Μενορα που συμβολιζει τη νικη του Φωτος επί του παγανιστικου σκότους σε Ιουδαϊκη κατακομβη της Ρωμης -πιθανοτερα προγενεστερη ή παραλληλη των Χριστιανικων. Κατα τα άλλα οι εβραιοι ειχαν εξελληνιστει σε τετοιο βαθμο ωστε να καταστει η μεταφραση των Ο' αναγκαια αλλα και να συγγραφει το Δευτεροκανονικο βιβλιο της Σοφίας Σολομοντος το οποίο προσπαθει να αποτρεψει τους Εβραιους στο να υιοθετουν παγανιστικες Αιγυπτιακες και Ελληνιστικες δοξασιες. Δυστυχως αργοτερα με τις επιβιωσασες δοξασιες από άλλα εθνη (Βαβυλώνιοι, Αιγυπτιοι  και Ελληνες) αλλα και τους Αραβες στην Ισπανια και το Μαροκκο ο εβραισμος αλλοτριωθηκε μεχρις της δογματικης σχεδον εξαφανισης του και της εισαγωγης νεοπλατωνικων, αριθμοσοφικών, μυστικιστικών και αλλων δοξασιων (αστρολογια, εωσφορισμος κλπ). Χαρακτηριστικη ειναι η ανυπαρξια του αριθμοσοφικου Αστρου του Δαυιδ (εξαγραμμο) στις Ιουδα:iκες κατακομβες το οποιο εισηχθηκε και επιβληθηκε στον Εβραϊσμο κατα τον Μεσαίωνα, την εποχη που ανθιζε η μαγεια και η παραθρησκεια αλλα και οι ελληνιστικες δοξασιες που ενεπνευσαν και τον Χιτλερ.



Κατακομβες της Ναπολης του 2ου αιώνα.
Τοση ηταν η ανεκτικότητα των Πολυθεϊστων
(το Δωδεκαθεο ως ορος εισηχθηκε σχετικα προσφατα
και αυτο για λογους αριθμοσοφίας, οι "θεοί" δεν ήταν
δωδεκα) ωστε οι αλλόδοξοι οταν δεν γινοντουσαν
πολυθεαμα με θηρια και μονομαχους για ευγενικες
ψυχες που αρεσκονταν στο καλλος εφηβικων οπισθιων

αναγκαζονταν να ζουν και να τιμουν τους νεκρους των
σε κατακομβες, τελωντας μαλιστα αναμεσα τους
τα λατρευτικα τους καθηκοντα, πραγμα που επιβιωνει
ακομα και σημερα στην εκκλησια του Κτικαδου
στην Τηνο οπου το Πασχαλινο γευμα της Αγαπης
για ολο το χωριο λαμβανει χωρα στο οστεοφυλακιο.

Τα φιλελευθερα λαμογια βεβαια παρατρεχαμενοι

του Μανου και της Μπακογιανη αποκαλουν
την αρχαια παραδοση της τιμης στους νεκρους
ως νεκρολατρεια, προκειμενου να επιβαλουν την καυση
των νεκρων αφου οι αποτεφρωτηρες θα ανηκουν
στα ιδια γνωστα διαχρονικα λαμογια που κυβερνουν
την Ελλαδα και με την καυση φιλοδοξουν να παρουν
από τους Δημους ενα κομματι απο την πιτα της αγορας
που λεγεται "διαχειριση νεκρων"και το οποιο
θα τους εξασφαλισει χρημα εις τον αιωνα τον απαντα
αν δεν τους χαλασει την μπιζνα η Εκκλησια.

Και ολα αυτα δια χειρος μισαλλοδοξων και φανατικων ΗΜΙΜΑΘΩΝ που καμωνονται τους μονδερνους και τους επιστημονες, άλλοτε αποκρυπτοντας συνειδητα στοιχεια για να πλασαρουν την παραμύθα τους, αλλοτε διολισθαινοντας σε αντιϊουδαισμο και αλλοτε κανοντας τεραστια λογικα άλματα, με ασυνεπεια συλλογισμών ή αφηνοντας λογικα κενα που δεν εχει ουτε ασθενης με προχωρημενο Altzeheimer.

Οσο για την πατριωτικη Νεα Δημοκρατία και τα Χριστιανικα και ψευδοπατριωτικα της συναισθηματα, ειναι τοσο ψευτικα και προσποιητα που πλεον αδυνατουν να κρυφτουν.

ΟΥΣΤ λαμογια από την Ελλαδα.
Και παρτε όλους τους σαρδαναπαλους μαζι σας, όλους τους ξενοφερτους σφουγκοκωλαριους και όλους τους φυλετικα μπασταρδους Αρβανιτες, Βλαχους, Τουρκαλβανους, Σλαυους, Αραβες, Εβραιους, Φραγκους, Βενετους και ολον αυτον το κομπλεξικο φυλετικο αχταρμα εθνοφυλετιστων επαρχιωτων που ξαφνικα από χθεσινοι αναλφαβητοι δηλωνουν καθαροαιμοι Αρχαιοελληνες και οπαδοι της "πατρωας πίστης". Να πατε να λατρεψετε ο βαθυ σκοτος του Προμηθεα και του Εωσφορου στα σκοταδια της κολασης Πασχαλιατικα. Εκει που θα καταληξετε από χερι. 





_____

 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ

Ενα απο τα δημοσιευμενα κειμενα στον Φιλελευθερο Ρυπο της Κυριακης όπως αναδημοσιευεται σε Παγανιστικη ιστοσελιδα που σχετιζεται με την Μαγεια, και ειναι μελος του Διεθνους Σχολειου Μαγειας - Witch School Interantional: Tomorrows future of Wicca and Paganism. 

Ευγε στον Ελευθερο Τυπο και στο Antinews του οποιου η συντακτικη επιτροπη φιλοξενει αναλογα αρθρα.


_________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΖΟΓΚΛΕΡ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ




23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς συμφωνείς ότι το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες έντιμες πολιτικές δυνάμεις, μακριά από μασώνους κάθε είδους.

Νίκος

Theoprovlitos είπε...

Νικο

Να σου απαντησω χωρις εμπαθεια και την γνωστη προκαταληψη περι φασιστων κλπ που με εχει κουρασει διοτι εχει ξεφτιλιστει σαν ορος, αφου πλεον τον προσαπτουν σε ολους και σε ολα, ιδιαιτερα από στοματα ατομων που ειναι κατ εξοχην φασιστες στην πολιτη και προσωπικη συμπεριφορα τους ενω παριστανουν τους φιελευθερους ή τους αριστερους. Απο το ΚΚΕ και κατι αριστερα γκρουπουσκουλα, μεχρο τον Ψαριανο και τους Οικολογουςή τους φιλελευθερους Μανο, το Βαλλιανατο και το Δημητρα.


Αλλα εισαι σιγουρος οτι αμφοτερα, ιδιαιτερα το ΛΑΟΣ δεν ειναι δυο καλοστημενες κομπινες εξαπατησης και εκμεταλλευσης του πατριωτικου συναισθηματος των πολτιων ή εκεινων που θελουν να αντιδρασουν διαμαρτυρομενοι στην καλπη?

Για το ΛΑΟΣ δεν θα αναφερθω στο μηνομονιακό εγκλημα που εκανε και και τα δυσμενη αποτελεσματα που εκαναν τον καιροσκοπο κο Καρατζαφερη να κανει μια ακομη κωλοτουμπα υιοθετωντας το look "το πρωι μαθητρια-το βραδυ πορνη" και να το παιξει αντιμνημονιακος. Ουτε την προσχωρηση των τεως πρωτοκλασσατων στελεχων του στην Φιελελυθερη πλεον και μνημονιακη ΝΔ, πραγμα που σημαινει οτι τα συγκεκριμενα προσωπα εξ αρχης ηταν Φιλελευθερα - και ορθοδοξοι μαϊμου- γι αυτο εξ αλλου ανηκαν και στο δυναμικο του ΑΝΤ1

Θα αναφερθω στην τελευταια του κινηση να παρει ως εκροσωπο του τον Γιωργο Κυρτσο, του οποίου η αγνωστου χρηματοδοτησης δωρεαν φυλλαδα του, που το επαιτιακο της φυλλο ηταν στολισμενο με εβραΙκο γουρι και η οποια στην ουσια ειναι ενα αθλιο λιβανιστηρι της Μπακογιαννη. Επειδη τοσο ο Κυρτσος όσο και ο Καρατζαφερης ειναι ομογαλακτοι και πνευματικοπαιδια της Μπακογιαννη μου επιτρεπεται να εχω τις εντονες υποψιες μου για μια ακομα πλεκτανη?

Διαβασε και αυτο

http://theoprovlitos.blogspot.com/2011/07/mazel-tov.html

Και τωρτα ας κλινουμε ολοι μαζι το ουσιαστικο "ο κωλοτουμπας".

Theoprovlitos είπε...

Οσον αφορα την Χρυση Αυγη, επισης πιστευω οτι προκειται για μια καλοστημενη απατη ελεγχου του χωρου της ακρας δεξιας συμφωνα και με το βιο και την πολιτεια του ιδρυτη της. Εξ αλλου προσφατως ειδαν το φως της δημοσιοτητας κειμενα του Μιχαλολιακου τα οποία ειναι εξοχως παγανιστικα και μαλιστα Εωσφορικά ενω και το ιδιο το ονομα Χρυση ΑΥγη Golden Down ειναι εμπνευσμενο απο τον παγανιστη Aleister Crowley, εκφυλο, κιναιδο και οπαδό του Σατανα του οποιο το ονοματακι φιγουραρει τελευταια μεχρι και στο Castleville του facebook ως μαγου που σε βοηθα να κατακτησεις το Στεμμα. (παρατηρησε ποσες πολυεθνικες και μαλιστα "εβραϊκων" συμφεροντων εχουν το στεμμα του ερχομενου επιγειου βασιλεα ως λογοτυπο μεχρι και στα επισης εβραικων συμφεροντων on line casino).

Οσον αφορα δε τον σκληρο πυρηνα της τοτε που η ΧΑ ηταν τρεις και ο κουκος εγω να καταθεσω τον ακραιο ρατσισμο της συμφωνα με ομολογια καποιου γνωστου μου που παρασυρθηκε από αυτους και αργοτερα οταν ξεφυγε ομολογησε οτι τον ειχαν κανει να σιχαινεται τους μαυρους σε βαθμο που τον επιανε σιχασια αν στεκοταν καποιος διπλα του, και δεν μιλαμε για τωρα που οντως κατηντησαν αθλια μαστιγα μεατρεποντας την Αθηνα σε υποβαθμισμενη τριτο κοσμικη συνοικια, αλλα πριν 20-25 περιπου χρονια που οι μαυροι ηταν ελαχιστοι στην Ελλαδα, με εξαιρεση καποιους πολτισμενους και φιλησυχους Αιθιοπες ή καποιους μορφωμενους απο ανωτερες ταξεις που ερχονταν εδω για σπουδες. (όπως εκεινος ο ιατροδικαστης).

Θυμα δε της Χρυσης Αυγης υπηρξα κι εγω οταν πηγα στον Αγιο Παντελεημονα για να βγαλω μια φωτογραφια της κατεστραμενης παιδικης χαρας καθως και του τεως χριστιανικου βιβλιοπωλειου απεναντι ακριβως από τα σκαλια της Εκκλησιας το οποίο ελλειψει πελατιας ειχε μετατραει σε Πακιστανικο μπακαλικο χωρις καν επιγραφη στα Ελληνικα (πιο συμβολικο απο αυτο δεν μπορουσε να ειναι).

Και αιφνης ενω εβγαζα φωτογραφια πεταγεται από το πουθενα ενα τσουτσεκι με αρβυλο και αριστεριστικη εμφανιση, ετων 20 και κατι ψιλα, και αρχιζει με αγριο υφος και αξεπεραστο θρασος και τσαμπουκα να με απειλει και να μου ζητα να του παραδωσω την καμερα! Μιλαμε για καθεστως Αλβανιας του Χοτζα και Τσαουσεσκου με τραμπουκους σε σχηματισμο πολιτοφυλακης να επιτιθενται σε πολιτες.

Αφελως λοιπον θεωρησα οτι ο συγκεκριμενος τυπος από το στυλακι του ηταν αριστεριστης τραμπουκος (γενικως ολοι αυτοι από ψευδοαναρχικους και αριστεριστες-μαιμου μεχρι οι χρονιοι Χρυσαυγιτες και οι χουλιγκανοι του ΠΑΟ καιτου ΟΣΦΠ μια κοψια εχουν και μια επιχειρηματολογια. Απο τα αξεσουαρ διαφοροποιουνται) του λεω, "Ειναι ακομα μια δημοκρατικη χωρα και ειανι δημοκρατικο μου δικαιωμα να πηγαινω όπου θελω και να φωτογραφιζω οτι θελω".

Μολις ακουσε τον ορο "δημοκρατικο" εφριαξε και αρχισε να με βριζει ως κωλοαριστερό και να με απειλει. Σχεδον μου επιτεθηκε και σωματικα μη σεβομενος οτι εχω και τα υπερδιπλασια του χρονια.

Χρειαζεται να πω περισσοτερα

ΥΓ εδω δεν εξεταζω τα οποια κινητρα ή συλλογισμους οδηγουν εναν απλο ψηφοφορο να ψηφισει Χρυση Αυγη ή Μανο ή Κουβελοψαριανο. Εξεταζω το ΥΠΟΒΑΘΡΟ, τον ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ των κομματων αυτων, το με ποιυς διαπλεκονται και το ΠΟΥ αποσκοπουν.

Απο εκει και περα ολους εμας μας θεωρουν ψαρια που θα πεσουμε στα δικτυα τους αναλογα με το τι δολωμα βαζουν. Κατι μου λεει οτι στην πλειοψηφια των επιλογων μας ως ψαρια στην ΙΔΙΑ ΨΑΡΟΤΡΑΤΑ θα καταληξουμε.

e- είπε...

Το λυπηρό είναι ότι αρκετοί μαυριδεροί και κοντοί έφηβοι που γνωρίζω,γίνονται μέλη της Ομάδας που υμνεί κάπως διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς...
Η αθλιότητα του πολιτικού σκηνικού δυστυχώς συνεπικουρεί τα φαινόμενα αυτά...
Το νέο για μένα πάντως είναι η Σχολή Μαγείας και θα ήθελα σχετικές πληροφορίες αν υπάρχουν.
(δίδακτρα-εγγραφές-χρόνο φοίτησης κ.τλ.)
Παραιτήθηκα από τον Ορθό Λόγο ως μέσο επίλυσης προβλημάτων και η Μαγεία φαντάζει πια μόνη εναλλακτική...

Στέφανος είπε...

Αυτός ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας ο Καλόπουλος "χτυπάει" πάντα τα τελευταία 7-8 χρόνια τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Του παρέχεται φιλοξενία από μεγάλα αθηναϊκά και όχι μόνο κανάλια. Φετός δεν τον είδα όμως! Να έχει άραγε κουράσει με τα επαναλαμβανόμενα λεγόμενα του και γιαυτό δεν τον βγάλαν στον αέρα ή έχω χάσει επεισόδια ; Ποιος ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροϊδης άνοιξε την σκατουλιέρα και κτυπά την Μ.Εβδομάδα.
Συντονισμένες κινήσεις από ξένο κέντρο.
Να χτυπηθέί η παράδοση για να γίνουμε κιμάς της παγκοσμιοποίησης.
Αμ δε
Σίμος

Theoprovlitos είπε...

ε-

Δεν θα σε παρουνε καλή μου. Εκτος από τα υπερογκα διδακτρα για σπουδες στη Σκωτία γινεται και διαγωνισμος IQ και γινονται δεκτοι μονο οι 100 χειροτεροι.

Theoprovlitos είπε...

Απο την Θεσσαλονικη και ο Καλοπουλος. Τι συμπτωση...

Δεν τον ειδες σε καναλι αλλα ειχε δικο του χωρο Μεγαλοβδομαδιατικα στον Φιλελευθερο Ρυπο. Δεν ειναι και λιγο...

Ο ΣΚΑΙ παλι μεταδωσε παλι "επιστημονικοτατο" αρθρο για την Μαρια Μαγδαληνη και το ευαγελιο που συνεγραψε.

Το καλο με δαυτους ειναι οτι γινεται πλεον προδηλο ποιοι ανηκουν στην αντιχριστη αυτη φαρα και τι ρολο βαρανε, με ποιους διαπλεκονται, ποιον ειναι παρακοιμωμενοι κλπ. Οταν μου ερθει η ορεξη θα κανω και διαγραμμα γενεαλογικο δεντρο η το υπογειο δικτυο κατω απο την πολη. Δεν αναφερομαι στο μετρο, αλλα στο δικτυο της αποχευτευσης. Απο κει που πινουν νερο δηλαδη.

Theoprovlitos είπε...

Ο κοπρολαγνος υποψηφιος βουλευτης στον οποιο αναφερεσαι καποια στιγμη θα γινει και αυτος ρομπα. Αστον να μαζευει κριματα.

Σχετικα με τον βοθρο στον οποιο αρθρογραφει απαξιω εω και καιρο να δω τιγραφει. Ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ προβλεψημος εκτος των άλλων και οι κειμενογραφοι-σχολιαστες του επίσης.

e- είπε...

χαχα!
ανήκω ήδη στη MENSA!
οπότε ας μένει το βύσσινο!
καλές γιορτούλες σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

πως λέγεται αυτός ο βουλευτής;

Νίκος

Ανώνυμος είπε...

Θεοπροβλητε οσονουπω εχουμε και τον ετησιο αγωνα Κick-Boxing μεταξυ Ελληνων και Αρμενιων Ορθοδοξων στο παναγιο ταφο, βρηκα καλη αποδοση στο στοιχημα 2,25 για τις Ελληνιδες μαυροφουστανουδες και 2,60 για τις Αρμενικες, να βαλω ενα κατοσταρικο to greece? τι λες?.
Στεφανος ασε τον Καλοπουλο... εσυ Καλοπουλος ουτε σε τρεις ζωες!!!.
IGGY.

Theoprovlitos είπε...

Νικο

Υποψηφιος βουλευτης. Αλλα ο άλλος με τον οποιο εχουνε κολεγια που ειναι βουλευτης διαθετει αγνωστων κεφαλαιων τεραστια ξενοδοχειακη μοναδα με πολλα χρεη στην Κρητη και σχετιζεται και με την Ναυτιλιακη εταιρια Λεσβου. Θα τον καταλαβεις από το κουτελο του που γραφει ΛΑΜΟΓΙΟ.

Theoprovlitos είπε...

IGGY

Για να τσακωνονται οι μαυροφουστανουδες όπως τις λες για δυο τετραγωνικα μετρα εδω και εκατονταδες χρονια, ανανταν μπαμπανταμ και παππου προς παππον παει να πει οτι το συγκεκριμενο τετραγωνικο μετρο κατι σημαινει. Κανεις δεν παζει ξυλο για δυο τετραγωνικα μετρα που βασιζονται σε ενα ψεμμα, και πολυ περισσοτερο δεν προσφερεται να γινει σουβλακι.

Εσας παλι οι δικες οι ροζφουστανουδες με τα βαθεια ντεκολτε από πίσω αλληλοζμπρωχνονται με τις γοβες και την εικονα του Γανημυδη στα gay shame.

O Κακοπουλος ας κανει και μια κωλοτουμπα που ολο με τις φωτιες ασχολειται για να εμφανιζεται και σε περισσοτερα νουμερα. Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπή και οι κλόουν εχουν παντα ζητηση στα παιδικα παρτυ.

Σε αυτα που του απαντουν παντως δεν απαντα. Ολο το ιδιο και το ιδιο νουμερο εχει αρχισει να κουραζει το κοινο του. Ασχετως αν εχει καποιους από πισω του να τον ΖΜΠΡΩΧΝΟΥΝ στα καναλια και τις κωλοφυλλαδες.

Theoprovlitos είπε...

e

Καλες γιορτες και σε σενα

Theoprovlitos είπε...

ΕΚ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ο Αρχιμανδρίτης Ελισαίος μας γράφει:

«Ο φοσφόρος αγαπητέ μου κύριε Καλόπουλε και αγαπητοί μου πλανεμένοι αδελφοί, είναι ανακάλυψη του 1712. Πριν το 1712 τι;

Ψάξτε το λοιπόν από τώρα ώστε τη Μεγάλη Εβδομάδα να έιστε έτοιμοι στο επόμενο χτύπημά σας εναντίον της αληθινής πίστεως, να μας πείτε και τίποτα καινούργιο. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια βαρεθήκαμε. Ο Αναστάς Κύριός μας και Κύριος των κυρίων να σας ελεήσει όσο είναι ακόμη νωρίς για τη σωτηρία της ψυχής σας».

+ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ Μ. ΣΟΥΛΙΕΣ

Theoprovlitos είπε...

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ γράφει:

Δεν μπόρεσα να παρέμβω αυτές τις ημέρες διότι είχα πάρα πολλές ώρες Ακολουθιών, με αποτέλεσμα να μην έχω καθαρό νου για να συνεχίσω τη συζήτηση. Αυτό που ονομάζει ο Καλόπουλος νάφθα είναι προϊόν της διύλισης του πετρελαίου, και μέχρι τούδε δεν υπάρχει κάποιο αρχαίο κείμενο που να κάνει λόγο ΠΕΡΙ ΔΙΥΛΗΣΕΩΣ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟΥ. Εκτώς, αν τα κείμενα και οι πηγές εφευρίσκονται στο στομάχι του Καλόπουλου και εξέρχονται από της πρωκτικής οδού. Επιπλέον αυτό που ο Καλόπουλος ονομάζει "ΠΑΧΥ ΥΔΩΡ" έχει ύψος 7 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΥΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ, οπότε ως εκ τούτου ο Καλόπουλος είναι ημιμαθής, κατευθυνόμενος, διαστρευλωτής, σκοτεινός, επικύνδυνος, και επιπλέον απέλπης αφού δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι είναι ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Διαβάστε σας παρακαλώ τις μελέτες που έχουν κάνει οι κριτικοί κειμένου - αυτή είναι η επιστήμη που εξαιτάζει εάν ένα κείμενο έχει εμβόλιμα χωρία - οι ιδικευμένοι στην Παλαιά Διαθήκη, κυρίως οι γερμανικής προελεύσεως που κάτω από το βάρος του προτεσταντισμού τους, ΔΕΝ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΕΙΤΕ ΚΑΙΝΗ. Αυτοί χαρακτηρίζουν τα χωρία των Μακκαβαίων (Α΄20-36) που χρησιμοποιείτε ως εμβόλιμα, κορυφαίοι μελετητές και κριτικοί κειμένου της Γραφής είναι οι NESTLE & ALLAND και εάν οφείλετε να γνωρίζετε ότι άνθρωποι που κατέχουν την επιστήμη αυτή είναι κραταιοί στις απόψεις τους…

Δηλώνετε λοιπόν ερευνητης και δεν απορίπτετε την επιστήμη. Και μετά έχετε το θράσος να κατειγορείτε ως σκοταδιστική περίοδο αυτήν από της εμφανίσεω ς του Χριστού και εξής, και εξανίσταστε όταν σας χαρακτηρίζω ως ΠΙΘΗΚΟ. Είσαστε όμως ανέντιμος και για δύο επιπλέον αιτίες. Το πείραμα που κάνετε για να αποδείξετε την αποκαλούμενη από εσάς χριστιανική ανεντιμότητα το έχω κάνει και εγώ στο σπίτι μου για να διαπιστώσω την επιτυχία του πειράματός σας, ακολουθώντας τις οδηγίες σας πιστώς και κάηκα.

Και εδώ είναι η μεγάλη διαφορά: αυτό δεν καίει τα πρώτα 5 λεπτά και εξέρχεται από πέτρα η οποία είναι πλήρως καθαρισμένη όχι από τον Πατριάρχη, αλλά από την ισρηλιτική αστυνομία. Στην συνέχεια και πριν κατέλθει στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου ο Πατριάρχης υπόκειται σε εξονυχιχτικό έλεγχο σωματικό ώστε να μην φέρει το παραμικρό τσακμάκι, πάλυ από την ισραηλιτική αστυνομία. Σε όλα αυτά γιατί εθελοτυφλείτε; Εσείς έχεται βγάλει φλόγα από μια πλάκα χωρίς να έχετε κάτι να την κτυπήσετε; Και για πίαν αιτίαν επιθυμείτε να κατευθύνετε και να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο, εφαπτόμενος στον ανύπαρκτο Δία; Και ερχόμαστε στη δεύτερη αιτία για την οποία είσαστε εκτώς των προαναφερθέντων και ανέντιμος. Παρουσιάζετε αρχαίες πηγές ως βιβλιογραφία ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΣΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ "ΩΣ ΚΥΜΒΑΛΟΝ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ ΩΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Α, Θεοπρόβλητε τώρα θα σε μαλώσω!

Κάτω τα χέρια από τον Καλόπουλο! Ο τύπος είναι φοβερός! Τη μια μεταφράζει χρησιμοποιώντας λέξεις ανύπαρκτες στα κείμενα, την άλλη αλλάζει λέξεις, την παράλλη εξηγεί με «επιστημονικό»(ΤΜ) τρόπο θαύματα και φαινόμενα όπως το άγιο φως με κάτι εξωπραγματικά πειράματα και ενώσεις με χημικά στοιχεία τα οποία είναι όχι μόνο δυσεύρετα αλλά και πρόσφατα βρεθέντα!

Γι' αυτό σου λέω! Κάτω τα χέρια απ' τον Καλόπουλο! Πού θα βρούμε άλλον να γελάμε μέρες που είναι!

Υ.Γ.: Πάντως, όπως βλέπεις και καταλαβαίνεις, άνθρωποι όπως ο Αρχιμανδρίτης Ναθαήλ Μπαρούσης που αναφέρεις πιο πάνω είναι βαθιά νυχτωμένοι, αφού έχουν την εντύπωση πως πρόκειται πράγματι για αρχαιόθρησκους και δωδεκαθεϊστές, αφού λέει «Ο ΔΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ». Κι οι δυο μας ξέρουμε την αλήθεια πίσω από την μπόχα τους και είναι πραγματικά κρίμα γιατί αυτοί που έχουν πέσει σε αυτήν την παγίδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να δουν μπροστά τους και να καταλάβουν πως αυτές οι μπούρδες ουδεμία σχέση έχουν ούτε με την Ελλάδα ούτε με τον τρόπο σκέψης της.

0987654321.

Theoprovlitos είπε...

0987654321

Το ζητημα ειναι οτι οι όπισθεν προωθητες του Καλοπουλου ανηκουν σοτ μοναδικο εκεινο κραμα της ιστοριας που εχει και ολιγον από φανατισμο και από σκοταδισμο και ολιγον από διαστρεβλωση δεδομενων και ολιγον από ηλιθιοτητα μεσαιωνα, και ολιγον από κακουβλία και ολιγον από μισαλλοδοξια και ολιγον από υστεροβουλια κλπ.

Και οταν λεω ολιγον εννοω στην υπερβολη τους. Προκειται περι ηλιθιων και σκατοψυχων μουτζαχεντιν λαμογιων.

Φανατζομαι πως ο π. Ναθαναηλ αναφερεται στο φαινεσθαι. Εξ αλλου δεν ειναι και λιγοι οι νεοπαγανες που διυλιζουν τον κωνωπα"επιστημονικα" για καθε φραση της Αγιας Γραφης (και ειναι και αθεολογητοι και αταλαντοι) και καταπινουν την καθε ανοησια.

Σαφως και πισω από τον Καλοπουλο ειναι οι αντιχριστοι καθε αποχρωσης. Μενει να ομολογησει και ο ιδιος αν ανηκει και αυτος στη φαρα τους ή απλά ειναι τοσο ηλιθιος που χρησιμοποιείται.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ανήκει στην φάρα τους. Αλλά πώς να το κάνουμε, τα επιχειρήματά του είναι πειστικά μόνο σε πιθήκους και σε αποφοίτους δημοτικού.

Το μέγα σφάλμα για μένα έγκειται στους ανθρώπους της εκκλησίας, αφού δηλώσεις όπως του Αρχιμανδρίτη κάνουν να φαίνεται σαν ο Χριστιανισμός να είναι αντίθετος με τον Ελληνισμό, ενώ αυτό ουσιαστικά είναι μία πλάνη. Δεν θέλω να πλατιάζω γιατί θα βγω εκτός θέματος, πάντως για μένα είναι σημαντικό το συγκεκριμένο.

0987654321.

Theoprovlitos είπε...

0987654321

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, αλλα επειδη κατα μια τρομακτικη συμπτωση τυγχανει να εκκλησιαζομαι περειστασιακα στο ναο που λειτουργει ο π.Ναθαναηλ (χωρις να ξερω οτι ασχολειται και με το ιnterent προσωπικα - αν και σε καποιο κυρηγμα ειπε οτι και οι χριστιανοι πρεπει να ασχοληθουνε δραστικά με τις νεες τεχνολογιες και το ιντερνετ αντι να να αποσυρθουν και να τα παραδωσουν σε διαφορους αντιχριστους και ανθελληνες πραγμα που με εκανε να συνεχισω να αρθρογραφω σε μια περιοδο που ηθελα να τα παρατησω) δεν το εννοει οπως πιθανον να φαινεται. Προφανως το εννοει με την εννοια του παγανιστή. Στα κηρυγματα του ειναι λαβρος ανοικτα εναντιον των λαμογιων χωρις να μασα τα λογια του.

Αρχιμανδρίτης π. Ναθαναήλ Μπαρούσης είπε...

Είναι γνωστό ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί την γεννέτηρα των Εβραίων στην Ελλάδα και είναι επίσης γνωστό ότι πλήθος Εβραίων ελληνοποίησαν τα ονόματα τους όταν ο Αδόλφος Χίτλερ έστελνε στα κρεματόρια Εβραίους οι οποίοι δεν ήσαν φορείς κεφαλαίου. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Χριστός μας ολίγον προ του πάΘους του κάνει τη διαλογή Του, απονέμοντας τον τίτλο του αγαπητού Του λαού στους Έλληνες.
Σήμερα ο κ. Καλόπουλος εμμένει στη Θεσσαλονίκη ως τόπο διαμονής του, αφήνοντας μας στο άγνωστο για τα στοιχεία της καταγωγής του. Εάν ρωτήσετε αν είναι ύποπτο, η μετριότης μου λέγει Ναι. Σήμερα ο Καλόπουλος αναφερόμενος στην Επίσκεψη των Ελλήνων στον Χριστό αναζητεί Εβραίους, φανερώνοντας πόσο αγράμματος είναι αφού στη γλώσσα της εποχής της Καινής Διαθήκης και εξής - γλώσσα η οποία έχει υπόσταση από της εποχής του Μ. Αλεξάνδρου - Έλληνας σήμαινε τον ειδωλολάτρη.
Εμείς ως Εκκλησία του απαντάμε με τον ελληνοφιλόσοφο Επίσκοπο Κυρήνης Συνέσιο και το "οις υγιαίνουσιν το νεορόν όμμα φως ανάπτει συγγενές ο Θεός, του τα μεν νοερά νοείν, τα δε νοητά αίτιον είναι του νοείσθαι".
Οφείλει λοιπόν ο κ. Καλόπουλος να μας αποδείξει πρώτα αν έχει ιγυές νοερόν όμμα, με απότερη συνέπεια και την ιγυή υπόσταση.

Πονηρόβλητος είπε...

http://www.greatlie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1733:kalopoulos-pros-arximandriti-elisaio-ximikon-to-qagioq-fos-kai-idou-i-prostoria-tou
Καλόπουλος προς Αρχιμανδρίτη Ελισσαίο: Χημικόν το "άγιο" φως και ιδού η προϊστορία του!
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011