23/3/12

ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΞΕΝΩΝ


ΠΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΞΟΜΩΤΕΣ

[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ]

Τα εγχωρια σκοτεινα κεντρα - θυγατρικές των διεθνων αντιστοίχων, που εχουν εξαπολύσει μια ολομετωπη επίθεση κατά της Ελλαδας ήδη από την εποχή της εξωθεν παρεμβασης για το θεμα των ταυτοτήτων ή και της στήριξης επικινδυνων σεχτών που προσβαλλουν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν στοχοποιήσει την Ορθόδοξη Εκκλησία και στο θεμα της συμβολής της στην διατήρησης της εθνικής γραμματείας, γλώσσας, ιστορίας και ταυτότητας.

Μια ανίερη συμμαχία που απαρτίζεται από παρατρεχαμενους των βαρώνων του Εωσφορικού "διαφωτισμού", της μασονίας και της Γερμανογενούς εβραιομασονίας, από αυτοαποκαλούμενους και αυτόκλητους εκπρόσωπους του εβραϊσμού, από ελληνες αφελείς νεοπαγανιστες, διαχειριζομενους από την μασονία -κατά τον Φουράκη, από διαπλεκομενους με συμφεροντα πολιτικούς με άπειρες παρθενοραφές στο ιστορικό τους και γενικότερα ενας comme-il-faut υπόκοσμος που ευαγγελίζεται τον διαφωτισμό από σκοτεινες στοές χωρις παραθυρα, έχει επιδοθεί αφ ενός στην κατασυκοφάντηση της Ορθοδοξης Εκκλησιας, με αντιεπιστημονικά επιλεκτική παρουσίαση δεδομενων, διαστρεβλωση γεγονότων, υπερτονισμό δεδομενων και υποβαθμιση άλλων, ανάδειξη σκανδαλων κλπ.

Από περσι με την σειρα του ΣΚΑΪ που τα φιντανια αυτα εκαναν προδηλη την εμφανισή τους -κανοντας φανερο ότι προσκεινται στο περιβαλλον της κας Μπακογιαννη και του Στεφανου Μανου και σε διαφορους συσχετιζομενους με αυτούς (όπως π.χ. ο Δημητρας του Παρατηρητηριου του Ελσινκι ή ο Ιος της Ελευθεροτυπίας κλπ) προσπαθουν να διαχωρισουν την Ελληνική εθνική ταυτότητα (αν και αυτην ακομα προσπαθουν να αποδομησουν με αρμα τον αντεστραμενο ρατσισμό) από την Ορθοδοξη Εκκλησία.

Σε ενα ανιστορητο παραλήρημμα δηλαδη καμώνονται πως ταχα δεν αντιλαμβανονται οτι αυτο που διαφυλαξε επί Οθωμανών την Ελληνική και οχι μονον ταυτότητα αλλα και την ιστορία, την γλώσσα και τον πολιτισμό ειναι η Ορθοδοξη Εκκλησία η οποία όχι μονο σε εποχες ανυπαρκτης παιδείας και βιαιου εκτουρκισμού, αλλα και αργότερα οταν οι καταστασεις επετρεψαν πλεον στις διαφορες καταπιεζομενες κοινοτητες να οργανωθουν, επαιξε πρωταρχικό ρόλο στην παιδεία. Περιοριζονται στο να εθελοτυφλουν ή ακομα χειροτερα, στο να ψαχνουν για τυχον ημιμαθείς ή και αγραμματες προσωπικότητες ρασοφόρων για να στηριξουν σε αυτους την υποτιθεμενη αντιδραση της εκκλησιας στην μαθηση, με την συλλογιστική που καταμετρώντας το ποσοστό Αλβανων στις φυλακες ή επιθετικών αγέλων Αλγερινων στην Ομονοια θα μπορουσε να συμπερανει οτι οι Αλβανοι και οι Αλγερινοι ειναι όλοι  εγκληματίες.Απλα η μια γενικευση βολευει το ιδεολογικο τους τερατουργημα ενω η άλλη πάλι οχι.

Rsit Galip
Οι ξενες πηγες βεβαια διαψευδουν τα νεόπλουτα βλαχαδερά μας, όσα Armani κι αν φορεσουν τό 'να πάνω στ' αλλο, αγορασμένα με άγνωστους πόρους.

Λένε δηλάδη τα σεσημασμένα ψώνια - επαγγελματιες σχολιαστες επαγγελματικων blogs ότι το Βυζαντιο δήθεν δεν είχε να επιδείξει διανοηση, τεχνες, επιστημες κλπ. Από που να αρχισω και που να τελειωσω. Θα πρεπει να γινουν πολλαπλες αναρτησεις ανά τομέα. Απλα θα επικαλεστω συνοπτικά τις δηλώσεις του Ροδίτη Τουρκου Υπουργου Παιδείας Resit Galip (1893-1934) όπως μας τις παραθετει ο Γερμανοεβραίος και καταγόμενος από οικογενια ρεφορμιστών Ραββινων Frank Tachau (1929-2010):


Όταν η Κωνσταντινουπολη έπεσε περίπου 500 χρόνια πριν, οι Βυζαντινοί λόγιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την χώρα. Τίποτα δεν μπορουσε να τους κρατήσει. Πολλοί πήγαν στην Ιταλία και έφεραν ως αποτέλεσμα την Αναγέννηση εκεί.

Ας το προσεξουν λοιπον αυτό οι ελληνοποιημένοι ετερόψυχοι εξωμότες φιλοι μας. Δια γραφιδος εβραιου διαφωτιστή και δια στοματος Τουρκου μάλλον η δήλωση εχει μεγαλύτερο κυρος από οτι οι κιτρινες κατινιες στις οποίες αρεσκονται να κυλιούνται χωρις καν να τους ενοχλεί η δυσοσμία των κοπρανων επι των οποίων κανουν την πρακτική τους.

Αλλα και ο Gaston Deschamps (1861-1931), αντικειμενικός Γαλλος περιηγητης του 1888 αναφερει:

20/3/12

QUELLE SURPRISE LA MACONNERIE...



ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ COSMICΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΝ ΓΑΛΛΙΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ;

Κατ αρχην καταδικαζω ανεπιφύλακτα καθε εγκληματική ενέργεια με αθώα θύματα -και μάλιστα παιδιά- που δικαίως κανει την κοινη γνωμη να αγανακτεί και να στρέφεται προς τον  Holland ή τον Sarkozy -απομακρυνοντας τους ψηφοφόρους από την ακροδεξιά. Την ιδια συμπαθεια βεβαια νιωθω και για τους μουσουλμανους αστυνομους που δολοφονηθηκαν μερικες μερες νωρίτερα χωρις η δολοφονία τους να απασχολήσει ιδιαίτερα την παγκοσμια κοινή γνωμη. Άλλα όπως και να το κανουμε μια επίθεση σε σχολείο ειναι κατι το τρομακτικό που ανεβαζει και την τηλεθεαση (γινομαι κι εγω σιγά-σιγά φιλελεύθερος).

Διαφορα καμουφλαρισμενα φιλελευθερα blogs του Μεσαίου Xώρου, τα οποία ειναι ακρως φιλικά προσκείμενα προς τον Εβραϊσμό (φιλοξενουν μαλιστα και ανθελληνικά κείμενα επισήμων εκπροσώπων του) φιλοδοξουν -αν και διαχειριζονται από ημιμαθείς διαπλεκομενους νεόπλουτους επαρχιώτες από περιοχή με ιστορικη παραδοση στο ψευδος και την ζωοκλοπή- να περασουν το αθεϊστικό θρησκευτικο προτυπο στην Παιδεία δια της "δημοκρατικής βίας", βαπτιζοντας την μαλιστα "διαφωτισμό". Μετά το τραγικό περιστατικό και επειδη οι κυκλοι αυτοι εχουν τον Γαλλικο αθεο Εωσφορισμό ως προτυπο μερικοι συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι:

Στο Γαλλικό λαϊκό (με την έννοια του basse-classe για τις μαζες) κράτος που απαγορεύει την μαντηλα στα σχολεία και τα χριστιανικά συμβολα στους τοίχους υπάρχουν θρησκευτικά σχολεία; Και τι διαφορετικό διδάσκονται τα παιδιά στο τραγικό σχολείο της Toulouse που στα άλλα σχολεία απαγορεύεται;

Ειναι τα Εβραϊκα σχολεία στην Γαλλία η μοναδική εξαίρεση θρησκευτικών σχολείων ή τελικά υπάρχουν και σχολεία άλλων δογματων;
Ειναι δημόσια, ή ιδιωτικά;


Αν η ειδοποιος διαφορα είναι οτι τα εβραϊκά  σχολεία της Γαλλιας ή και των άλλων δογματων (αν υπαρχουν) ειναι ιδιωτικά -οπότε νομιμοποιούνται να έχουν και θεματική παιδεία και διαφορετική εκπαίδευση- αυτο σημαινει οτι τελικά εκεινα τα οποία υποχρεούνται στην δια τη βιας ενταξη τους σε ενα κοσμικό και άθρησκο συστημα παιδείας που επιβάλλει η εκάστοτε πατσαβούρα μασόνα υπουργός παιδείας είναι τα παιδιά των φτωχών;

12/3/12

ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Ο MANO-ALLATINI


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ + PLUS

Aναδημοσιευω από το Τρωκτικό κατι για το οποίο ειχαμε γραψει εδω και μηνες. Κατι το οποίο και αποδεικτέο ήταν αλλα και προφανές αφού τα μετρα που εισηγειτο το ανεπισημο blog του λομπυ Stefano Mano-Allatini-SaRagoussi-Carasso-Jaffa κλπ ως δηθεν προτασεις αγανακτισμενων... φιλελευθερων μετα από λιγο εφαρμοζονταν στη πραξη. Όπως για παραδειγμα το πογκρομ το οποίο δεχθηκαν οι πολυτεκνοι.

Εξ αλλου όπως ειχαμε δημοσιευσει και ο κος Πρωτοπαπας ειχε μιλησει ανοικτα περί κουκουλοφόρων εισηγητών.

Πολλοί υπουργοί- και εκ του οικονομικού επιτελείου προερχόμενοι, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις διαδοχικές και παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας,αναρωτιούνται εδώ και πολύ καιρό ποιος ή ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές.
Ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.
Και στην Ελλάδα, το ρητό ισχύει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.
Για τον επιχειρηματικό σύνδεσμο, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ακούσει πριν ακουστεί δημοσίως. Είχε πληροφορηθεί επίσης ότι στην τρόικα έβαζαν ιδέες και τα στελέχη ενός (εκ των πολλών) ινστιτούτων που υπάρχουν στη χώρα. 
Κάτι όμως πάλι έλειπε και η έρευνα συνεχίστηκε. Βλέπετε, οι απαιτήσεις της τρόικας έκαναν έξω φρενών ακόμα και τον Λουκά Παπαδήμο, όταν τους άκουσε να αναιρούν συμφωνίες που έκαναν με τον ίδιο προσωπικά. Ταυτοχρόνως είχαν και μεγάλη δόση νεοφιλελευθερισμού.
Το… γλυκό έδεσε όταν έγινε γνωστό ότι στελέχη της Τρόικας συνομιλούν πολύ συχνά με τον… Στέφανο Μάνο, τις ιδέες του οποίου σέβονται και υιοθετούν- σα να τον σέβονται σαν μυστικοσύμβουλο ένα πράμα.
Κακόμοιροι μισθωτοί και συνταξιούχοι… 
Τι σας έμελλε να πάθετε…