27/4/12

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ"  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Την εποχή που το Εβραιομασονικό λόμπυ υπέθαλπτε από συμμορίες κακοποιών, μαφίες μεχρι και μουτζαχεντίν εξ Αφγανσταν και αναδεικνυε θρησκευτικές μειονότητες σε εθνικες, υποδαυλιζοντας εθνικισμους, αναμοχλεύοντας πάθη και αιματοκυλώντας την Γιουγκοσλαυία ώστε να την κατακερματισει και να την βαλει στο χερι, την ιδια εποχή ακριβως σκοτεινες οργανωσεις αποδομητων, παρακρατικών και ξενοκίνητων οργανώσεων και οι πρακτορες τους -όπως ο Παναγιωτης Δημητρας του κομματος Φιλελευθερων/Δραση- θυμηθηκε να αναδειξει και στην Ελλαδα ανυπαρκτες εθνικες και θρησκευτικες μειονοτητες, από τις οποιες χαρακτηριστικό ειναι οτι απουσιαζουν οι Πομακοι τους οποίους ο σκοτεινος πρακτορας των συμφεροντων της Αγκυρας κος Αμπτουλχαιμ Ντεντε και οι συν αυτώ προσπαθουν σε ενα όργιο προπαγανδας και τρομοκρατίας (το οποίο γνωριζουμε πολυ καλα) να τους εκτουρκεψουν.

Την ιδια εποχή ενας άλλος πρακτορας, ο George Papandreou, ο "καλυτερος φιλος του Αμερικανοεβραϊκου λομπυ" -ό πως οι ιδιοι ισχυριζονται - προεβαινε σε μια ακομη μισελληνικη κτηνωδία: Κατηγγειλε την ιδια του την χωρα και την κυβερνηση της στην θυγατρική του Soros "Παρατηρητηριο του Ελσινκι" (Οργανωση επιδοτουμενου χαφιεδισμόυ, αλλα στο πιο chic) ως μη αναγνωριζουσα πληρως τα "δικαιωματα" διαφορων μειονοτητων όπως των υπερεθνικιστων Τουρκαλβανων συνεργατων των Τουρκων και ναζιστων σφαγεων Τσαμηδων (ομοψυχων του αρχιμαφιοζου διακινητη γυναικων, ναρκωτικων και ανθρωπινων οργανων Κοσοβαρου Χακιμ Θατσι), των επισης φιλοναζι εθνικιστων Ρουμανοβλαχων (αναφερομαι βεβαιως σε καποιους ελαχιστους πρακτορες γιατι Βλαχος ειμαι κατα ενα μερος κι εγω), Σλαβομακεδονες κλπ.

Προφανως ο σκοτεινος κυκλος του Παρατηρητηριου του Ελσινκι εχει πολλα πλοκαμια. Ο σκληρος πυρηνας του βεβαια ειναι προσκειμενος στον κυκλο του κου Στεφανου Μανου και της κας Μπακογιαννη αλλα επεκτεινεται στο "ανανεωτικο" ΠΑΣΟΚ, στην μεταλλαγμενη ΝΔ, στους Οικολογους-Πρασινους, σαφεστατα στην ΔΗΜοκρατικη "ΑΡιστερα", σε στεκια "αντιεξουσιαστων" όπως το Nosotros ή το υποτιθεμενο αναρχικο στεκι των Ανω-Κατω Πατησιων στην οδο Ναξου το οποιο προαγει επ-α-κρι-βως την ιδια ατζεντα με το Δημητρα και με αγνωστους πόρους (τις προαλλες πέτυχα και τον ινστρουχτορα που εδινε οδηγιες για το μοιρασμα φυλλαδιων και ηταν ο καλος μου σαν να βγηκε από πανελ του ΣΚΑΪ και το ψηφοδελτιο της Δρασης)  με αποχρωσες ενδειξεις και για στελεχη της Χρυσης Αυγης.
Εκτος από τα προφανη συμφεροντα τους που ειναι η παραδοση της χωρας με το κλειδι στο χερι στο Εβραιομασονικο παγανιστικο τραπεζικο λομπυ (όπως πανευκολα συναγεται και από τα ωραιοτατα αγαλματιδια που διακοσμουν την Rockefeller Plaza, το Βατικανο του Καπιταλισμου, επειδη το θρησκευτικο τους υποβαθρο ειναι ο παγανισμος και η Γνωση του Κακου (Γνωστικισμος, Αριθμοσοφία, Καμπαλισμος κλπ) διοτι ειναι ενα συστημα που ευνοει και διευκολυνει τους εγωπαθεις, τους ασυνειδητους και τους πορωμενους (φαγομεν, πιομεν, αυριον γαρ αποθνησκομεν ή επί το λαϊκοτερον, η ζωη ειναι οτι φαμε, οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας - να χαρει κι ο κος Βαλλιανατος) εχουν στραφει με μισος κατα των παραδοσιακων θρησκειων και ιδιαιτερα του χριστιανισμου διοτι η πιστη σε αυτες, πρωτον απαιτει μια στοιχειωδη συνειδηση και δευτερον θετει και καποιους ηθικους αυτοπεριορισμους, άλλοτε ως νομικιστικη τροχοπεδη -όπως στον παραδοσιακο Ιουδαϊσμο, τον Προτεσταντικο πουριτανισμο και το Ισλαμ- και αλλοτε ως μεθοδος αυτογνωσιας και βελτιωσης, με στοχο την Θεωση όπως στην Ορθοδοξια και καποιες εκφανσεις του Ρωμαιοκαθολικισμου ή και του Ισλαμ. Αφηνω εκτος την Εβραικη Καμπαλα οχι από προκαταληψη, αλλα διοτι αν και ανηκει στο χωρο του εσωτερισμου βριθει παγανιστικών δοξασιων, προσλήψεις από τον ελληνιστικό, βαβυλωνιακό, αιγυπτιακό παγανισμο μεχρι και την αραβικη αλχημεια και την μεσαιωνική μαγεια (μετεμψυχωση, αστρολογία, ταρώ, αριθμοσοφία κλπ).

Η Θεοσοφικη Μασονια, η Εβραιομασονια και ο νεοπαγανισμος δεν απαιτουν από τους οπαδούς τους κανενος ειδους περιορισμο ηθικο ή άλλο και θεωρουν τον κανιβαλισμο ως δικαιωμα τους στο ονομα της "ελευθεριας" του ανθρωπου από "σκοταδιστικους" περιορισμους του Θεού. Δηλαδη τον φιλελευθερισμο. Εχουν εφευρει την "φιλανθρωπία" ειτε ως καμουφλαζ για τεραστια εγκληματα (Ιρακ, Λιβυη, Γιουγκοσλαυια) είτε ως πλυντηριο εμπορικων δραστηριοτητων, ειτε ως κατασκοπευτικο ή αποδομητικο μηχανισμο, είτε απλά ως λιβανιστήρι των εγωπαθων και αυταρεσκων προσωπικοτητων τους, τις οποιες εχουν αυτοαναγορευσει σε υπερανθρωπες θεοτητες που ως άλλοι Εωσφόροι ή Προμηθείς διαφωτιζουν και περιθαλπτουν τις κακομοιρες τις μεταλλαγμενες μαϊμουδες: Δηλαδη εμας.

Για να επανελθουμε στο βαθυ κρατος όμως (που συμπτωματικα σχετιζεται και με το Harvard) και στα καμωματα του. Ο σταλινισμος, ο αυταρχισμός, η μισαλλοδοξια ειναι ενα από τα χαρακτηριστικα του. Στο φαινεσθαι ειναι "φιλανθρωποι" ενω στο εισθαι προκειται περι κτηνών. Διαπλεκονται μεταξυ τους και επειδη γνωριζουν οτι στην ψευδεπίγραφη δημοκρατιας μας και για οσο ακομα η πλεμπα ψηφιζει δεν προκειται να εκλεγουν ως ζωωδεις εκπροσωποι των πολυεθνικων, των μονοπωλίων και των μεγαλοκαρχαριων, άλλοτε μεταλλασονται ως χαμαιλεοντες, άλλοτε δε διαμοιραζονται σε διαφορους πολιτικους χώρους, στα ΜΜΕ, στο Δημοσιο Τομεα και συνεργαζονται υπογειως σε σκοτεινες στοες και σε σκοτεινα σαλονια, όπου το Φως το Αληθινον δεν πατησε ποτε. 

Θα ερθει η μερα όμως που τα εργα του καθε ανθρωπου θα φανερωθουν τοις πασι.Και τοτε μαυρο φιδι που τους εφαγε. Αυτο, που λατρεψαν στην επιγεια ζωη τους - διπλα στο ειδωλο τους - με ανθρωποθυσίες και ψεμματα.


Οι θεσεις του θρησκευματος της μασονιας και του θρησκευματος της αθείας (που λαρευτηκε στο ναο της λογικης στο μετεπαναστατικο Παρισι παραλληλα με τις Σταλινικες θηριωδιες, παρουσιασμενες ως δηθενανεξηθρησκεια φιγουραρουν στην επισημη ιστοσελιδα του κου Παπανδρεου δια στοματος του κου Λασκαρατου. Φαινεται οτι τους συνδεουν πολλα  εκτος από το Μνημονιο.


Ο κος Βασιλακης (ΔΡΑΣΗ) φαινεται πως εχει τετοια αριστη συνεργασια με την επιδοτουμενη οργανωση των κου Δημητρα και Βαλλιανατου "Παρατηρητηριο του Ελσινκι" ωστε να του δινεται βημα να υπερασπισθει τις δολοφονικες δρασεις του Αμερικανικου Εβραιομασονικου λομπυ για την Γιουγκοσλαυια (Weisel, Cohen, Albright, Holbrooke, Clark κλπ) σε συνεργασια με ναζιστικες, φασιστικες και φονταμενταλιστικες ομαδες και μαφιοζικες συμμοριες.

Φαινεται πως η κοινη πρωτοβουλια Δρασης-Παρατηρητηριου ειχε ανταποκριση ωστε να τραβηξει την προσοχη πλειστων στελεχων της Δρασης, του ΣΚΑΙ, του Mega (όπως ο προβεβλημενος εκ του μηδενος δημοσιογραφος Σταυρος Θεοδωρακης, εργοδοτης του μαγειρα κου Σκαρμουτσου και υμνητης της καταστροφικης πολιτικης Σημιτη υπο του κου Παπαδημου το 2002) κλπ.


ΥΓ. Τα βαζω κι εγω με τη μοιρα μου που δεν γεννηθηκα ταλαντουχος. Διοτι ειναι προφανες ότι αν διαθετεις ταλεντα και σκυβεις πανω στην δουλεια με μεράκι και γνωστός γίνεσαι και κεφάλαια βρισκεις.



Πληθος κειμενων του κου Βασιλακη -τα οποια αργοτερα εξαφανιστηκαν - στην επισημη
ιστοσελιδα των Φιλελευθερων του Μανου. Η ιδια προσφιλης θεματολογια,
επιχειρηματολογία και ΗΘΟΣ που χαρακτηριζει και το blog Ροιδη Εμμονες, του έτερου
στελεχους της Δρασης, εκ Κρητης.

Εδω ο κος Βασιλακης της Δρασης διετελεσε και υποψηφιος του ΔΗΚΚΙ (μα τετοιες διαρροες, ανεπίτρεπτο)τη χρονια μαλιστα που το ψηφισα κι εγω. Επίσης δηλωνει και εργαζομενος στην Alpha Bank ενω τον ξεραμε ως δημοσιογραφο στην "Απογευματινη". Πολυπραγμων, πολυταλαντος
και πολυθεσίτης. Αλοιμονο από εμας, τα παρασιτα, που κατα τον Βασιλακη επιβαρυνουμε λογω παιδιωντον προυπολογισμό. Θα ειμαστε και  αταλαντοι φαινεται... (εκ του ταλαντον)





Και η Ελευθεροτυπια (επί ημερων του Ιου Τριμη, Ψαρα, Κωστοπουλου) συνεργαζεται με τον κο Βασιλακη της Δρασης όπως προκυπτει και από το email Μαλιστα η ανωνυμος celebrity Βασιλικη Μετα Τρούλλου χαφιεδίζει συναδελφους της στην Ελευθεροτυπία αλλα και σχολιαζει ποτε ποτε και στο blog του κου Βασιλάκη.




Εκλεκτος και γνωριμος κοσμος προσυπογραφει κειμενο του Βασιλακη στο blog Ροιδη Εμμονες κατα του κου Γιανναρα. Μα ολοι αυτοι παρακολουθουν το συγκεκριμενο blog; Μα και ο κος Γιανναρας πια! Τρωει από αυτους που τον φτήνουν!



Ο κος Δημητρας-Φιλελευθεροι εχει συνεχες και εκδηλο ενδιαφερον για την Ισραηλιτικη
κοινοτητα.
Οχι ολόκληρη φυσικα. Περιεργως πως υπαρχουν και θρησκευτικες
μειονοτητες της μη αρεσκειας του, ακομα και εβραϊκες, τις οποιες απεχθανεται και των οποίων εισηγειται την καταπίεση. Ανθρωπινα δικαιωματα a la carte.
..



Ο κος Βερεμης της Δρασης και στελεχος της ΕΛΙΑΜΕΠ συγκαταλεγεται στις οργανωσεις
αγνωστων στοχων που χρηματοδοτουνται από τον Soros όπως και το Παρατηρητηριο
του Ελσινκι του Δημητρα-Φιλελευθεροι και νυν του Βαλλιανατου, επαγγελματια ομοφυλοφιλου.
Ο αντισυστημικός-συστημικος παρατρεχαμενος της Δρασης-ΣΚΑΙ κος Τατσοπουλος και τεως προεδρος του ΕΚΕΒΙ-ΔΡΑΣΗ-ΣΚΑΪ που βραβευσε την παγανιστρια προεδρο του 984 κα Γαλανακη ως συμμετεχων σε παρουσιαση βιβλιου σχετικα με την "χριστιανικη ηθική που... μαστιζει την Ευρωπη". Μη του πεις όμως κουβεντα εναντιον του Ισλαμ των λαθρομεταναστων ή την εβραιοκρατία στην επιχειρηματική και πολιτικη σκηνη της Ευρωπης, σε εφαγε! Ειπαμε, τα... ανθρωπινα δικαιωματα ειναι ε-πι-λε-κτι-κα και αναλογα το τι αποφερει μεγαλυτερα κέρδη.



Ο επιδοτουμενος ανθρωπιστης κος Παναγιωτης Δημητρας των Φιλελευθερων-Δραση, αποφοιτος του Harvard όπως και οι κοι Μανος, Παπανδρεου, Ξαφα, Σαμαρας κλπ, σε κοινο μετωπο με τους Οικολογους-Πρασινους-άλογους για την αναδειξη Μακεδονικης μειονοτητας στην... Μακεδονια (που θα "βοηθησει" στον κατακερματισμό και την αποδομηση της χωρας.
Θυμιζω οτι άλλοι αιμοβοροι Πρασινοι ηταν ο Γερμανοεβραιογαλλος Cohn Bendit και ο
Joschka Fischer που μας εγκαλουν δημοσιως - όπως και ο κος Βασιλακης - γιατι δεν συνταχθηκαμε
με το Αμερικανοεβραικο λομπυ για τη διαλυση της Γιουγκοσλαυιας. Αναλογη αρθρογραφία αναπτυσσεται και στο περιοδικο του Βασιλακη Athens Review of "Books" όπου διφορουμενο αρθρο περι "Μακεδονων" εχει γραψει και το στελεχος του Μανου-Allatini και διαχειριστης του Ταμειου του Δημου Αθηναιων, Τασος Αβραντινης. (Δεν ειναι κακο αυτο, και ο Χριστος ειχε εναν εκ των μαθητων του ως ταμία.)


Ο Στεφανος Μανος εισηγειται  την διαλυση του Ιρακ και το πλιατσικο των πετρελαιων
(με προσχημα την χυδαια σκευωρια περι Χημικων όπλων) λιγες μερες μετα την υπογραφη της συμφωνιας πετρελαιαγωγων Nabucco (ο χορος των Εβραιων του Verdi) ερημην της κυβερνησης της χωρας. Απεφασισαν και διεταξαν!
Τα πετρελαια του Ιρακ βεβαια ειναι παλια ιστορια, από τοτε που οι Γερμανοεβραιοι Ρωτσιλντ μεθοδευσαν την εξοντωση των Ελληνων το 1914 με την επιστρατευση τους και την προωθση τους σε στρατοπεδα συγκεντρωσης-εργασιας ωστε να κατασκευασθει η σιδηροδρομικη γραμμη Κωνσταντινουπολης-Κιρκουκ.

 

Μιλενα Αποστολακη. Ευκολο θυμα εκβιασμου λογω του eshop συμφεροντων Αποστολακη.
Μπήκε ταυτοχρονα στο στοχαστρο τοσο του Παρατηρητηριου του Ελσινκι όσο και του
μισαλλοδοξου φιλομασονικου blog Ροϊδη Εμμονες.


Εθιγη ο κος Δημητρας-Φιλελευθεροι-Δραση που του θιξανε τον παλιο του συνεργατη κο George Papandreou ια το θεμα του Μνημονίου. Και εσπευσαν να τον συμπαρασταθουν ηθικά η αριστερή ΔΗΜΑΡ και η επισης αριστερη Βασιλικη Μετά Τρουλου του Ιου της Ελευθεροτυπίας η οποία χαφιεδίζει και συναδελφο της. Διαθετουν και πλουσιο αρχειο φαινεται με φακελους για καθε δημοσιο προσωπο και δημοσιογραφο δια πσαν νοσον και πσαν μαλακιαν βασει του οποίου μαλιστ ακαταστρωνουν και σχεδια. Ο κος Δημητρας θυμιζω ειναι Χαρβαρντοσπουδαγμενος υιός Χουντικου Υπουργου οποτε εχει και το σχετικό γονιδίωμα και τα ανάλογα βιωματα.
Προφανως ο κος Papandreou φαινεται να μην εχει κανενα προβλημα να συνεργαστει με χουντογενεις εναντιον μαλιστα της χωρας από την οποία παρασιτίζεται.


Ο στοχος της μασονιας συμφωνα με Γαλλικες πηγες:
"Ο στοχος της  Μασονερίας εγκειται στην ανεπαίσθητη δημιουργία μιας Δημοκρατίας παγκοσμιας και δημοκρατικης, της οποίας η Εξουσια θα είναι η Λογική και το Ανωτατο Συμβουλιο, η Συνελευση των Σοφών.
Βλεπε ΕΕ, Bilderberg, Trilateral Commission, G20 και άλλες κλαδικες του ΠΑΣΟΚ (με την ειρωνικη εννοια του όρου) για αξεστα παγκοσμιοποιημενα διαπλεκομενα λαμογια τα οποια επειδη με κλεμμενα ή υφαρπαγμενα χρήματα έμαθαν και 2-3 ξενες γλωσσες υποτιθεται οτι ειναι ανωτερου επιπεδου από τον χωριατη που ετρεχε στις προεκλογικες συγκεντρωσεις για να βρει στο παιδι του καμμια δουλεια για να επιβιωσει.

24/4/12

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ


 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ TRILATERAL COMMISSION

Ο κος Στεφανος Μανος, υπουργος της ΝΔ σε θεσεις κλειδια επί κυβερνησεων Ραλλη και Μητσοτακη, τοτε δηλαδη που υπογραφηκαν με δανεικα λεφτά όλες οι μεγαλες συμβασεις μεταξυ Siemens και ΟΣΕ, Διεθνη Αερολιμενα, ΟΤΕ κλπ. μελος της Trilateral Commission όπως και ο κος Monti της Ιταλιας, ο Λουκας Παπαδημος και ο Cowen της Ιρλανδιας.

Χαρακτηριστικη ειναι και η η αναληψη της διοικησης του ιδιωτικοποιημενου ΟΤΕ από τον κο Παναγη Βουρλουμη, ενω ο γιος ενος του γνωστου στελεχους της Δρασης κου Βερεμη επίσης δραστηριοποιείται στο χωρο της τηλεφωνιας με διεθνεις συμβασεις. Ετερο στελεχος του κομματος της Δρασης, η κα Μιραντα Ξαφα υπηρξε και στελεχος του ΔΝΤ ενω στο επίσης στελεχος της Δρασης κο Γιαννη Σφηνια (και γνωστος blogger) ανατεθηκε η δημιουργια και διαχειρηση των ιστοσελίδων του Αθηνα 2004, του Δημου Αθηναιων (επι Μπακογιαννη), του Mega Channel και της Βουλης των Ελληνων από όπου θυμιζω προ μηνων εξαφανιστηκε ολοκληρο αρθρο του συνταγματος που αφορουσε στην αναπτυξη της εθνικης και θρησκευτικης συνειδησης.

ΑΡΘΡΟ 16, παράγραφος 2: H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Θυμιζω οτι ο κος Μανος υπηρξε υπουργος ιδιωτικοποιήσεων επί κυβερνησης Μητσοτακη και ο κος Σφηνιας το δεξι του χερι κατα την ιδια περίοδο.

Επισης αξιοσημειωτο ειναι οτι στο ΔΣ της Siemens ανηκει και ενα ετερο στελεχος της Trilateral Commission, o κος Joseph Ackerman ο οποίος όλως συμπτωματικα είναι και προεδρος της Deutschebank που μας δανειζε με το ενα χερι ως τραπεζιτης για να μας τα παρει από το άλλο ως προεδρος πολυεθνικης.

Αλλη μια φοβερη συμπτωση ειναι και το ότι η συζυγος του κου Κυριακου Μητσοτακη, Ma'areva Gabrovski εργαστηκε για την Deutschebank που μας δανειζε όπως και ο γιος του κου Μανου εργαζεται για την Τραπεζα Πειραιως. Το τινος τα συμφεροντα θα υπηρετουσαν όλοι οι ανωτερω σε περιπτωση που τα συμφεροντα των τοκογλυφων-τραπεζιτων συγκρουονται με τα συμφεροντα των χιλιαδων πολιτων αυτης της χωρας το αφηνω στην κριση του αναγνωστη.

Ο κος Μανος που υποτιθεται πως κοπτεται για την ελαφρυνση της φορολογιας των πολιτων ενω παραλληλα δια του παρατρεχαμενου του κου Αβραντινη εχει ταραξει τους δημοτες του Δημου Αθηναιων στα προστιμα δια ασημαντον αφορμην έως παραλογισμου (διαθεσιμα και περιστατικα)  βλεπει ως μονοδρομο για την "αναπτυξη" της χωρας (για να ακριβολογουμε για την αναπτυξη της τσεπης των διεθνων καρχαριων) το γενικο ξεπουλημα των παντων στην παγκοσμια αφανη εξουσια της οποιας τα συμφεροντα υπηρετει -και δεν νομιζω από αφελεια.

Σημερα σε συνεντευξη του στην ΕΡΑ ΝΕΤ ακουστηκε να λεει οτι το προβλημα της χωρας ειναι η σκανδαλωδως υψηλη μισθοδοσια των μηχανοδηγων του ΟΣΕ (η οποια ειναι οντως σκανδαλωδης) αλλα δεν μας διευκρινιζει πως αντανακλαται η μισθοδια αυτη ως ποσοστο επί του ΑΕΠ και αν η χωρα θα σωθει δηθεν με την εκλογικευση των αποδοχων των εκαστοτε κομματοσκυλων που οι ιδιοι οι πολιτικοι διοριζαν από τις πορτες και τα παραθυρα.




Να σας πω τι εχει κατα νου ο κος Μανος όσο και έτερος καπαδόκης του αυτου ιδεολογικου χώρου και φυραματος, ο κος Πανος Παναγιωτόπουλος ο οποιος ακομη νομιζει πως απευθυνεται σε κρετινους ή τουλαχιστον αποκλειστικα και μονο στους κρετινους ψηφοφορους του:

Θελουν να υποβιβασθουν οι μισθοι του ΟΣΕ στον νυν μεσο ελληνικο όρο με αποτερο στοχο την Βουλγαρια και ακομα καλυτερα το Μπαγκλαντες ώστε μετα να γινει ευκολοπουλητος. Ο δε κος Παναγιωτοπουλος φαινεται ως να στερειται και της στοιχειωδους εφηυιας - ή υποτιμα τη δικη μας- ώστε την μια να ψευδεται οτι ΔΗΘΕΝ ο κοσμος εχει απαξιωσει το τραινο ως μεταφορικο μεσον -όταν προσωπικα τρομαζω να βρω θεση στη γραμμη Αθηνα-Θεσσαλονικη- και γι αυτο θα πρεπει να πωληθει και την άλλη στιγμη ακριβως να λεει ότι ήδη μας τον ζητανε οι Κινεζοι και οι Ρωσοι. Μα καλα ηλιθιοι ειναι να πεταξουν τα λεφτα τους σε ένα "απαξιωμενο" μεταφορικο μεσο ή ο Παναγιωτοπουλος περναει για ηλιθιους εμας;

Βεβαια δεν ειναι η κα Ξαφα και ο κος Παναγιωτοπουλος  οι μονοι προθυμοι εκποιητες της χωρας στο νεο στρατο κατοχης. Και ο κος Μυταρακης πριν εμφανιστει ως αστερας nova στο πολιτικο στερεωμα σε πολυεθνικη εργαζοταν και μαλιστα σε εκεινη η οποια εχει βαλει ποδι στον ΟΠΑΠ -και οχι μονον.

Το γιατι υπαρχουν 4-5 φιελελευθερα κομματα στο προσκηνιο και ισαριθμες ομαδες αφελων που τους ακολουθουν ειναι προφανες. Η φιλελευθερη ιδεολογια και ανυπαρκτη ηθικη εχει σαν στοχο το ξεπουλημα. Οι ταγοι της λειτουργουν ως dealers, brokers και agents διαφορων πολυεθνικων. Και άλλοτε προκειται περι συγκρουομενων συμφεροντων τα οποια προωθουν τον δικο τους πλασιε,  αλλοτε δε περι του ιδιου "στρατηγικου επενδυτη" ο οποιος ειναι αρκετα πονηρος ωστε να πονταρει ταυτοχρονα και στο κοκκινο και στο μαυρο και ότι κατσει.

13/4/12

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2012.

ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

11/4/12

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ


Αριστερα (σε κιτρινο ασσορτι φοντο) το κατ επιφαση αφιερωμα απατηλης φυλλαδας του γνωστου πολιτικου
συστηματος των κλεπτοκρατων και των δοσιλόγων, που με προφαση το Αγιο Φως σε 4-5 σελιδες,
δινει βημα με πολλαπλασιες σελιδες σε διαφορους μισαλλοδοξους σασημασμενους τσαρλατανους
να επιτεθουν χυδαια κατα του Χριστιανισμου. Ειναι ο γνωστος πυρηνας του Antinews.
Δεξια, βιβλιο με δεκαδες ιστορικες μαρτυριες για το Αγιο Φως ακομα και από μη Χριστιανους

Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΣΕ ΠΑΓΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΜΠΥ.

(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ "ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ" ΚΑΙ ΑΣΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΚΑΪ).

"Ο ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" ΕΙΝΑΙ Ο... ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ιστορικοτατο προσωπο)

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ Ο... ΠΙΛΑΤΟΣ  (οι υπολοιποι που αρεσκονταν στο brutal του Βαραββα ή οι άλλοι που ανακαλυψαν οτι και η ανθρωπινη ζωη τιμαται 30 αργυρια -σημερα εχουν πεσιε πολυ οι τιμες- ήταν απλα περαστικοί)

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΛΑΤΡΗΣ (και ο Καλοπουλος τσαρλατανος για το Ελλαδα Εχεις Αστρο)

Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΜΥΘΟΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (για Φραγκοψυχους και φραγκοκοτες)

ΜΙΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (όπως και η ιστορια με το Γανυμηδη και τον Ιαπετο που πολλαπλασιαστηκε μετα τον κατακλυσμό πετωντας πετρες σαν τον κοντορεβυθουλη).

ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ (δεν διευκρινιζεται αν αναφερονται στο νεο αποκτημα της Νεας Δημοκρατιας με την μουσικο συζυγο που την ανεδειξε σε τηλεπερσονα ο αδελφος του Βορίδη μεσω των Ολλανδοϊσραηλινων συμφεροντων reality shows που ανελαβε εργολαβια ή αν στην πολυθεία συμπεριλαμβανεται και ο Σακης Ρουβας).


Εβραϊκη Μενορα που συμβολιζει τη νικη του Φωτος επί του παγανιστικου σκότους σε Ιουδαϊκη κατακομβη της Ρωμης -πιθανοτερα προγενεστερη ή παραλληλη των Χριστιανικων. Κατα τα άλλα οι εβραιοι ειχαν εξελληνιστει σε τετοιο βαθμο ωστε να καταστει η μεταφραση των Ο' αναγκαια αλλα και να συγγραφει το Δευτεροκανονικο βιβλιο της Σοφίας Σολομοντος το οποίο προσπαθει να αποτρεψει τους Εβραιους στο να υιοθετουν παγανιστικες Αιγυπτιακες και Ελληνιστικες δοξασιες. Δυστυχως αργοτερα με τις επιβιωσασες δοξασιες από άλλα εθνη (Βαβυλώνιοι, Αιγυπτιοι  και Ελληνες) αλλα και τους Αραβες στην Ισπανια και το Μαροκκο ο εβραισμος αλλοτριωθηκε μεχρις της δογματικης σχεδον εξαφανισης του και της εισαγωγης νεοπλατωνικων, αριθμοσοφικών, μυστικιστικών και αλλων δοξασιων (αστρολογια, εωσφορισμος κλπ). Χαρακτηριστικη ειναι η ανυπαρξια του αριθμοσοφικου Αστρου του Δαυιδ (εξαγραμμο) στις Ιουδα:iκες κατακομβες το οποιο εισηχθηκε και επιβληθηκε στον Εβραϊσμο κατα τον Μεσαίωνα, την εποχη που ανθιζε η μαγεια και η παραθρησκεια αλλα και οι ελληνιστικες δοξασιες που ενεπνευσαν και τον Χιτλερ.